سیر سرخ بشاگرد یکی از محصولات درجه یک و ارگانیک است که در زمین های کشاورزی این شهرستان کشت می شود.
به گزارش عصر بشاگرد؛ افزایش تولید این محصول درجه یک و ارگانیک تولیدی در مزارعه کشاورزی بشاگرد در طی چندین سال متوالی توانسته است بازار و مشتریانی از حاشیه خلیج فارس بسمت خود جلب کند.
سیر بشاگرد خاصیت فراوان و طعم خاصی نسبت به دیگر سیرهای وارداتی و تولیدی در دیگر مناطق ایران این محصول را نسبت به دیگر نمونه های متمایز کرده است.
یکی از مشکلات اصلی و تولید بیشتر این محصول نبود زمین های کشاورزی هموار برای کاشت این محصول درجه یک در بیشتر روستاهای این شهرستان است که متاسفانه نتوانسته است تولید بیشتری داشته باشد و بازار ایران را از این نوع سیر خودکفا کند.
همچنین بیشتر کشاورزان توان پرداخت هزینه هموارسازی زمین کشاورزی خود برای تولید بیشتر را...
مشاور پروژه های اجرایی جی جی پی سفارت ژاپن در بازدید از مرکز فنی حرفه ای شهرستان بشاگرد از تجهیز تعدادی از کارگاه های آموزشی، احداث خوابگاه، فرآوری و بسته بندی گیاهان دارویی در این منطقه خبر داد.
به گزارش عصر بشاگرد به نقل از بشاگرد نیوز؛رشد و پیشرفت شهرستان بشاگرد به دغدغه اصلی مردم و مسئولان این منطقه تبدیل شده که هر کس به نوعی درگیر این مسأله است و پیشرفت هر شهری، قبل از هر چیز دیگر به اساسی ترین زیر ساخت یعنی جاده و مسیر ارتباطی نیاز دارد.
مسیر های ارتباطی شهرستان بشاگرد سال های زیادی است که با کیفیت پایین خود تبدیل به یکی از مهمترین عوامل عدم پیشرفت شهرستان شده اند که کمک رسانی و انجام فعالیت ها و پروژه های اساسی را در این شهرستان تحت شعاع خود قرار داده است.
غرق شدن مردم و مسئولان در بحث های سیاسی و جناحی سم کشنده ای برای روند توسعه بشاگرد است که انتظار می رود با دید و نگرشی متفاوت و فرا جناحی به جای بحث و دعوای بی مورد فکری به حال اشتغال جوانان شود.
شهردار سردشت شهرستان بشاگرد از راه اندازی نخستین «بازارچه روز» و «چهارشنبه بازار» شهرستان بشاگرد در هفته دولت خبرداد.
به گزارش پایگاه خبری عصر بشاگرد؛راشد طیب شاهی شهردار سردشت شهرستان بشاگرد در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده با اشاره به اینکه نخستین «بازارچه روز» و «چهارشنبه بازار» در سردشت بشاگرد راهاندازی می شود ،گفت: هدف اصلی از برگزاری این دو بازارچه عرضه تولیدات محلی و نیاز های روزمره مردم است.
شهردار سردشت بشاگرد به دیگر اهداف راه اندازی این بازارچه روز و چهارشنبه بازار اشاره کرد و افزود: با هدف تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی و کمک به ایجاد اشتغال پایدار و و عرصه محصولات داخلی منطقه این بازارچه روز راه اندازی می شود.
طیب شاهی بیان کرد: این بازارچه با ۵۲ غرفه و اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان با مشارکت شهرداری در هفته دولت ،سال جاری به بهره برداری می رسد.
وی با بیان اینکه با راه اندازی این بازارچه روز به صورت مستقیم برای ۵۲ نفر شغل ایجاد می شود ،اظهار کرد: این بازارچه نخستین بازاری است که در آن محصولات کشاورزی کاملا ارگانیک عرضه می شود و احداث آن نقش بسزایی در کسب رضایت شهروندان دارد.
طیب شاهی از راه اندازی مجتمع تجاری زیتون در بشاگرد خبرداد و گفت: مجتمع تجاری زیتون ۱۶۰ واحدی با مشارکت بخش خصوصی و شهرداری بشاگرد با هدف ایجاد اشتغال پایدار و تامین نیاز های روزمره مردم در دهه فجر سال جاری افتتاح می شود.
وی در پایان ازهمکاری ناحیه سپاه شهرستان بشاگرد و کمیته امداد شهرستان در تامین بخشی از هزینه های ساخت این بازارچه تشکر کرد.
امام جمعه شهرستان بشاگرد گفت: این شهرستان در صنایع خرد وکوچک فرصت های شغلی زیادی دارد و مسئولان باید نسبت به این موضوع اهتمام داشته باشند.
به گزارش عصر بشاگرد به نقل از خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی بهروزه شنبه شب در نشستی با خبرنگاران با اشاره به روزخبرنگار وتوجه به جایگاه آنها از سوی مسئولان گفت:در راستای عدالت رسانه ای خبرنگاران برای انتقال اخبار ومشکلات شهرستان به صورت جهادی عمل کنند.
بهروزه گفت: خبرنگاران ازمسایل جناحی وسیاسی فاصله داشته باشند وبرای رسالتی که بر عهده دارند مطالب خودرا پرمحتوا وبدور از هرگونه غرض وکدورت منتشر کنندوحس مطالبه گری را در بین مردم از مسئولان زنده وکاستی ها وکم کاریها را به گوش مسئولان انتقال دهند.
امام جمعه شهرستان بشاگرد با اشاره به روز صنایع کوچک وتاکید به توجه صنایع خردوکوچک منطقه گفت:شهرستان بشاگرد در این زمینه فرصت های شغلی بسیاری دارد واز مسئولان اداره صنعت ومعدن ومتولیان امر درشهرستان در خواست می شود تا به صنعت فرش وصنایع دستی منطقه اهتمام بیشتری داشته باشندومشکل بیکاری شهرستان را کاهش دهند.
عمده مشکلات موجود برای آژانس های مسافرتی، عوامل تأثیرگذار در نوسانات لحظهای قیمت بلیط های هواپیما، ارزیابی طرح جمع آوری کانترهای گردشگری در سطح جزیره و چندین سوال دیگر در گفتوگوی اختصاصی کیشوند نیوز با آقای سالمی مدیر عامل شرکت پرسپولیس سیر و عضو هیئت مدیره جامعه دفاتر خدمات مسافرتی کیشوند و یکی از کارآفرینان موفق.
به گزارش عصر بشاگرد به نقل از خبرنگار کیشوند نیوز به سراغ ابراهیم سالمی یکی از موفق ترین کارآفرین نمونه بشاگردی در جزیره کیش رفت و با او یک گفتگو کوتاه و دوستانه داشت.
متن این گفتگو به شرح زیر است:
– ابتدا خودتان را برای مخاطبان معرفی کنید و سپس زندگینامه تان را به طور مختصر شرح دهید؟
ابراهیم سالمی هستم متولد ۱۳۵۲ بهمدت ۲۶ سال است که در جزیره کیش اقامت دارم. متاهل و دارای ۳ فرزند هستم که آنها در مقطع دانشگاه و دبیرستان تحصیل میکنند. دارای مدرک کارشناسی مدیریت حرفهای گردشگری هستم و کلیه دورههای مرتبط به حرفه خدمات گردشگری را گذراندهام. از آنجا که در دهه ۷۰ منطقه کیش تازه داشت فعالیتهای اقتصادی و گردشگری خود را شروع میکرد و جای خوبی برای اشتغال بود، فعالیت خود را کیش انتخاب نمودم و به جزیره آمدم. در حال حاضر مالک و مدیرعامل شرکت خدمات مسافرتی پرسپولیس سیر و عضو هیئت مدیره جامعه دفاتر خدمات مسافرتی کیش هستم... ادامه گفتگو...
امام جمعه بشاگرد با بیان اینکه مشکلات منطقه را باید با روحیه و کار جهادی حل کرد، افزود: مسئولان کشوری، استانی و مسئولان شهرستانی که در این منطقه مشغول به خدمت هستند بدانند که این منطقه نیازمند توجه ویژه، روحیه و کار جهادی دارد.
به گزارش عصربشاگرد؛حجت الاسلام و المسلمین علی بهروزه، امام جمعه شهرستان بشاگرد در خطبه های این هفته نماز جمعه شهرستان ،به مسائل و مشکلات منظقه اشاره کرد و گفت: شهرستان بشاگرد یک مجموعه زحمتکش، دلسوز و خدوم دارد که در حال خدمت گزاری هستند و کارهای خوبی از طرف مسئولان برای این منطقه صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه مشکلات منطقه را باید با روحیه و کار جهادی حل کرد، افزود: مسئولان کشوری ، استانی و مسئولان شهرستانی که در این منطقه مشغول به خدمت هستند بدانند که این منطقه نیازمند توجه ویژه، روحیه و کار جهادی دارد.
امام جمعه شهرستان بشاگرد با بیا اینکه انعشابات پشت کنتوری آب یا برق باشد استفاده آن غیر مجاز است و از لحاظ شرعی حرام است؛ افزود: انشعاب غیر مجاز تاثیر منفی بر روی زندگی افراد میگذارد و در خلق و خوی انسان به مروز زمان موثر است و لذا از کسانی که از این انشعابات غیر مجاز استفاده می کنند سریعا برطرف کنند و مسئولان هم در مرحله اول با امر به معروف تذکر بدهید و اگر موثر واقع نشود از لحاظ قانونی برخورد کنند....
رئیسجمهور منتخب در نشست خبری با رسانههای داخلی و خارجی اظهار داشت: ملت بزرگ ایران بزرگترین حضور خود را در انتخابات به نمایش گذاشت.
روحانی که در سالن اجلاس سران و در حضور رسانههای داخلی و خارجی سخن میگفت تصریح کرد: ولایت فقیه متعلق به همه مردم است نه یک گروه خاص. مردم پایین آوردن مقام رهبری، سپاه، بسیج و نیروهای مسلح را نه گفتند. سپاه، بسیج و نیروهای مسلح به کل ملت ایران تعلق دارند. مردم خواستند اعلام کنند ما یک ملت هستیم و صدای ما باید شنیده شود.
اجتماع عربستان نمایشی بود
رئیسجمهور همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه در دیدار اخیری که بین سران کشورهای عربی و اسلامی و ترامپ بود، ایران مجدداً به حمایت از تروریسم متهم شد آنها شرط گذاشتند که بازگشت ایران به جامعه جهانی در این نهفته است که ایران از حمایتش از جبهه مقاومت به ویژه از حزبالله دست بردارد. ارزیابی شما از این موضوع چیست؟، عنوان کرد: اجتماع در عربستان به اعتقاد من یک اجتماع نمایشی بود و هیچ ارزش سیاسی و عملی نداشت از این نمایشها قبلا هم عربستان سعودی درست کرده بود برای مبارزه با تروریسم جلسه و اینکه پول ملتی را به یک ابرقدرتی دادند مسئله تروریسم حل نمیشود.
وی ادامه داد: آن کسی که در این منطقه توانسته در برابر تروریسم بایستد ملت عراق، سوریه و لبنان بوده است و همچنین ملت ایران از طریق دیپلماتهایش و مستشاران نظامی خود به این دو ملت بزرگ و سایر ملل کمک کرده است و خواهد کرد.
وی با طرح این سؤال که چه کسی میتواند در این منطقه ادعا کند که بدون ایران ثبات منطقه حفظ خواهد شد و بدون ایران در این منطقه امنیت کامل مستقر خواهد شد، تصریح کرد: چه کسانی با تروریستها جنگیدند، سوریها، عراقیها، ایرانیها و آنهایی که لازم بود مستشاری کنند مانند حزبالله و در کنار اینها روسیه، اما بقیه چه کردند؟ چه کسانی به تروریستها پول دادند و میدهند و از آنها حمایت میکنند؟ آنهایی که از تروریست حمایت کردند نمیتوانند ادعای مبارزه با تروریست بکنند.
حزب الله یک گروه مورد اعتماد است
وی خاطرنشان کرد: حزبالله یک گروه است که قابل قبول و مورد اعتماد مردم لبنان که در مجلس و دولت لبنان با رأی مردم حضور دارد و مورد احترام همه مردم لبنان است حتی غیرمسلمانان و مسیحیان بنابر این با اتهام زدن کاری حل نمیشود ما باید صادقانه با تروریست مبارزه کنیم.
وی همچنین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه در وعدههای انتخاباتی اخیر وعدههای متنوعی برای بهتر شدن اوضاع کشور دادید از جمله اینکه وعده دادید طرح کارورزی در 100 روز اول دولت دوازدهم اجرا شود، وام مسکن زوجین را به 200 میلیون تومان افزایش دهید، به بیکاران هم وعده دادید که در طرح کارورزی یک سوم حقوق را پرداخت میکنید، سالیانه 200 هزار مسکن روستایی ایجاد خواهید کرد، فقر مطلق را تا پایان این دولت برطرف خواهید کرد همچنین وعده دادید برای محرومان مسکن اجتماعی میسازید و تورم تکرقمی را در این دولت حفظ خواهید کرد، ماهانه به 8 تا 10 میلیون نفر سبد غذایی بدهید و یک و نیم میلیارد دلار برای اشتغال روستایی هزینه میکنید و همچنین با ریشه فساد در این دولت مبارزه خواهید کرد و تا پایان دولت دوازدهم قاچاق را حذف خواهید کرد و صادرات غیرنفتی را دو برابر میکنید و سالیانه 95 هزار شغل ثابت و پایدار ایجاد میکنید.
روحانی در جواب گفت: آیا شما همه اینها را میگویید که من جواب دهم؟ حالا سؤالتان را بفرمایید؟
همه تلاشم این است که به وعدههایم عمل کنم
خبرنگار پرسید: سؤال من این است که چقدر در این وعدهها جدی هستید و چه موقع به مردم گزارش خواهید داد که به این وعدههای خود عمل کردهاید؟ که روحانی گفت: همه تلاشم این است که به وعدههایم عمل کنم.
وی، خاطرنشان کرد: بله ما به دنبال اشتغال هستیم البته شما درباره عدد اشتباه لپی کردید و فرمودید 95 که درست آن 950 هزار است یعنی سالانه 950 هزار شغل که در برنامه 5 سالهای که مجلس شورای اسلامی تصویب کرده است آمده است. البته آنجا آمده است بشرطها و شروطها و شرایط آن ذکر شده است.
هدف؛ از بین بردن فقر مطلق
روحانی با اشاره به اینکه هدف ما این است که فقر مطلق را در پایان دولت دوازدهم یعنی سال 1400 انشاءالله از بین ببریم، اضافه کرد: بر این مبنا تلاش خواهیم کرد و آنچه گفتهایم بر مبنای کارشناسی و برنامهای بوده که به مجلس دادهایم و برمبنای برنامهای بوده است که من به دولت دوازدهم دادهام.
وی اضافه کرد: آمریکاییها از انواع شیوهها علیه ایران استفاده کردهاند و همواره هم شکست خوردهاند و ناموفق بودهاند از داستان طبس گرفته تا مداخلاتشان در جنگ هشت ساله و تا همه موارد از جمله فشارشان به ملت ایران از طریق تحریم.
الان بهکار بردن واژه رکود دقیق نیست
رئیسجمهور در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسید برای خروج از رکود که از مهمترین مباحث مناظرات انتخاباتی بود چه برنامهای دارد و آیا در این راستا تغییراتی در کابینه خواهد داد یا نه، خاطرنشان کرد: من در یکی از مصاحبههای تلویزیونی گفتم که الان بهکار بردن واژه رکود دقیق نیست برای اینکه در کشور وقتی دو فصل پشت سر هم رشد مثبت اقتصادی داریم دیگر رکود معنی ندارد.
بخش مسکن در
اکنون با پایان انتخابات، نوبت مطالبه عمل دولت به وعدههای رنگارنگی است که به مردم داده است.
روزنامه صبح نو در سرمقالهای نوشت: تب انتخابات فروکش کرد و از امروز نوبت عمل به وعدههاست. ملت در 4 سال گذشته به علاوه یک ماه اخیر، از شنیدن وعدههای رنگارنگ انتخاباتی اشباع شده و حالا منتظر است تا تحقق رنگینکمان وعدهها را مشاهده کند. سرخط این وعدهها که طیف وسیعی از مردم کشور را امیدوار و چشم انتظار گذاشته است، حل مشکلات اقتصادی، به ویژه رفع معضل بیکاری و به چرخش درآمدن چرخ اقتصاد کشور و زندگی مردم است.
یکی از مهمترین و پرحاشیهترین وعدههای دولت یازدهم وعده برنامه 100 روزه تحول اقتصادی بود که با وجود اینکه رئیسجمهور در کنفرانس خبری 21 فروردین امسال دادن این وعده را دروغ مطرح شده توسط رسانهها و نشانه بیعقلی دانسته بود. اما با وجود این مجددا وعده 100 روزه خود را تکرار کرد و گفت: «مجموعا حدود 10 مسئله است که در 100 روز اول در اولویت ماست و روی آن کار و بررسی و در پایان آن را اعلام میکنیم و در ماههای اولیه نخستین قدم را در زمینه معیشت برخواهیم داشت.» البته همانگونه که تاکنون به دولت یازدهم پیشنهاد شده، بهتر است برای استفاده از فرصتها و ایجاد باور مردم به وعدههای داده شده، دولت از هماکنون اجرای برنامه 100 روزه تحول اقتصادی خود را آغاز کند تا هم به وعده دولت یازدهم عمل کرده باشد و هم دولت دوازدهم با ایجاد امیدواری در مردم کارش را آغاز کند.
در هر صورت چه در برنامه 100 روزه و چه برنامههای دیگر، آنچه بیش از همه انتظارات مردم را پر و بال داده، حل مشکلات اقتصادی است. رهبر معظم انقلاب در پیام تبریک خود به مناسبت پیروزی مردم در انتخابات، به رئیسجمهور و دولت آینده سفارش و تاکید کردند که کار و تلاش پرانگیزه و اندیشیده و جوانانه را برای برطرف کردن مشکلات کشور در پیش گیرند و لحظهای از این خط مستقیم غفلت نکنند و همچنین رعایت قشرهای ضعیف، توجه به روستاها و مناطق فقیر، برخورد با فساد و آسیبهای اجتماعی، باید در صدر برنامهها قرار گیرند.
وعده سهام عدالت 10 میلیونی و یارانه 700 هزار تومانی نقد میشود؟!
با پیروزی روحانی در انتخابات ریاستجمهوری، باید منتظر اجرای وعدههای او و نامزد پوششیاش اسحاق جهانگیری به مردم بود.
به گزارش مشرق، یکی از پوپولیستیترین وعدههایی که در ایام تبلیغات انتخاباتی از سوی جهانگیری داده شد، پرداخت یارانه 700 هزار تومانی به نیازمندان بود.
معاون اول روحانی در جمع مردم یاسوج اظهار کرد: از ابتدای امسال تصمیم گرفتیم به هر خانواده نیازمند ایرانی بین 200 تا 700 هزار تومان مستمری پرداخت کنیم و در مرحله بعد براساس این تصمیم که از ابتدای امسال شروع شده است در مرحله اول تمام افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند و هر کس که بگوید کمتر از این قشر درآمد دارد را شامل خواهد شد.
اکنون باید منتظر ماند و دید آیا دولت واقعا به تمام افراد نیازمند، یارانه 700 هزار تومانی پرداخت میکند؟ یا آنها همه وعده بود؟
سهام عدالت 10 میلیون تومانی، مورد دیگری بود که جهانگیری مطرح کرد. جهانگیری در مناظره اقتصادی کاندیداهای ریاستجمهوری گفت: ما سهام عدالت را واقعی خواهیم کرد. من به شما اطمینان میدهم شما 50 میلیون مردم ایران در کارخانهها سهامدار خواهید شد، سه سال روی این طرح کار شد که سهام عدالت طوری ساماندهی شود که مردم مزه سهامدار شدن کارخانه را بچشند.
جهانگیری افزود: از شهریور 1396 هر فرد تحت پوشش کمیته امداد مالک 10 میلیون تومان سهام در کارخانههای کشور خواهد بود و بقیه جمعیت بین 5 تا 10 میلیون تومان سهام بهترین کارخانهها را خواهند داشت و در سود کارخانهها مشارکت خواهند کرد.
در حالی که ارزش فعلی سهام عدالت یک میلیون تومان است، باید در انتظار اجرای وعده جهانگیری و افزایش سهام عدالت به 10 میلیون تومان بود.
همهچیز را باختید هم اعتبار گذشته و هم اخلاق و مرام را
«آقای روحانی شما نبردید، باختید، همه چیزتان را باختید؛ هم اعتبار و گذشته انقلابی و هم اخلاق و مرام و معنویت را».
این مطلب را داریوش سجادی همکار سابق نشریات اصلاحطلب و مشاور مهدی کروبی نوشت. او مینویسد: این کمال بیآزرمی است که در ایام رقابتهای انتخابات، سفید چشمی کنید و به ثمن بخس همه محکمات و مسلمات و مفاخر و مواضع قابل افتخار و استناد انقلاب و نظام را برای مانائی در قدرت و رای ربایی به لجن بکشید و در فردای پیروزی، با نگاه مستقیم به دوربین تلویزیون، مخاطب خود را سفیه انگاشته و از موضع قلندرانه تواضعفروشی فرمائید!
خلعت این تواضع و کسوت آن مقام با چنان ترفند و چنین فرآیندی بر قامت ناراستتان زار میزند این کمال بیآزرمی است که در پروای شکست در انتخابات و در شهوت نشست بر کرسی صدارت اصول فروشانه آرای خود را از بازار سیاه سیاست ابتیاع فرمائید.
نگاهی به راه طی شده خود در رقابتهای انتخابات بیاندازید و پشت سر خود را ببینید که چه دسته گلهائی به آب دادید؟ قدرت را بردید اما اخلاق را باختید. شما سرهنگ نیستید اما حقوقدان هم نیستید و گندم نمایانه جوفروشی کردید.
ارزشاش را داشت آقای رئیسجمهور!؟ میارزید و میصرفید تا اخلاق را فدیه مانائی خود در قدرت کنید!؟
میارزید و میصرفید تا برای مانائی در قدرت با پنجه کشیدن بر سیمای قهرمانانه نیروهای توانمند سپاه، ایشان را متهم به موشکبازی کنید؟
میارزید و میصرفید تا مانائی در قدرت را به بهای دفاع از کثیفترین نحلههای تروریستی بدسابقه در کشور ابتیاع فرموده و رقیبتان را متهم به خشونت و سرزنش بابت اعدام آن اشرار وطنفروش و قاتل نمائید؟
آقای روحانی! شما نبردید. باختید. همهچیزتان را باختید. هم اعتبار و گذشته انقلابیتان را باختید و هم اخلاق و مرام و معنویت را واگذار کردید.
7-8 میلیون نفر در اعتراض به بیکاری به روحانی رأی ندادند..
زبان رسانههای حامی دولت پس از چند ماه سانسور معضلات اقتصادی، به بازگویی گوشهای از وضعیت حاصل عملکرد دولت گشوده شد. این رسانهها در ماههای اخیر به خاطر انتخابات، تماماً مطالب گل و بلبل و مثبت منتشر میکردند و واقعیتها را سانسور مینمودند.
خبر آنلاین در تحلیلی که دیروز منتشر کرد نوشت: «بررسیها نشان میدهد دو سر بحرانی که دولت دوازدهم باید برای حل آن چاره بیندیشد به تازهواردان و خارج شدگان از بازار کار برمیگردد. به ایجاد شغل و حل بحران صندوقهای بازنشستگی.
ایران با نرخ دو رقمی بیکاری روبروست و این بدان معناست که بیش از 3 میلیون و 300 هزار نفر از یافتن کار مناسب در بازار کار بازماندهاند. از سوی دیگر برخی گزارشها بر طولانی شدن دوره بیکاری یعنی فاصله ورود به بازار کار تا یافتن کار مناسب دلالت دارد.»
این سایت دولتی میافزاید: وزیر راه و شهرسازی بارها درباره وضعیت نابسامان 19 میلیون بد مسکن در ایران هشدار داده است. این افراد که از منظر استانداردسازی در واحدهای مسکونی مناسبی زندگی نمیکنند میتوانند در حوزه معیشت نیز با مشکلات بغرنجی روبرو باشند.
خبر آن لاین همچنین نوشت: صندوقهای بازنشستگی بحران فردا هستند. صندوقهای بازنشستگی در مجموع 250 هزار میلیارد تومان دارایی دارند اما نکته اینجاست که 165 هزار میلیارد تومان از این دارایی را طلب صندوقها از دولت شامل میشود.
روزنامه آفتاب یزد نیز در گزارشی از قول یک کارشناس اقتصادی نوشت: رونق مسکن در کوتاه مدت رخ نخواهد داد.
این در حالی است که محافل دولتی و رسانهای همسو در آستانه انتخابات مدعی شده بود امسال، سال رونقبخشی مسکن است.
آفتاب یزد از قول حسین وکیلی نوشت: با تمهیداتی که در دولت یازدهم صورت گرفت، نرخ ارز در یک محدوده ثابتی توسط بانک مرکزی پایین نگه داشته شد. البته به نظر من این سطح نرخ ارز، سطح واقعی آن نیست و صادرکنندگان از آن راضی نیستند و اگر وضعیت این گونه ادامه داشته باشد صادرکنندگان به تدریج از صادرات پا پس میکشند. به همین خاطر پیشبینی میشود که افزایشی در نرخ ارز انجام شود.
این کارشناس گفت: به نسبتی که تورم در سایر شاخصها افزایش یابد به همان نسبت روی بازار مسکن هم اثر خود را خواهد گذاشت. در نتیجه از منظر قیمتی میتوان گفت که ما با یک موج نه پرفشار اما نسبتاً مشهود در خصوص قیمت مسکن رو به رو خواهیم شد. اما اینکه بخواهیم درباره تکمیل پروژههای ساخت مسکن به خصوص انبوهسازی در کوتاه مدت صحبت کنیم باید بگوییم این پروژهها به دلیل کمبود منابع مالی و یا به دلیل عدم جامعنگری در خصوص ساخت آن مثل مسکن مهر ناتمام مانده است.
آفتاب یزد تصریح کرده که باید به قیمت ایجاد تورم، بخش مسکن رونق بگیرد.
در همین حال روزنامه شرق، از قول وحید شقاهی اقتصاددان، تصریح کرد که 6 مطالبه از دولت وجود دارد؛ از جمله توسعه کسب و کارهای کوچک و متوسط، اصلاح نظام بانکی، سر و سامان دادن به صندوقهای بازنشستگی و تاکید مؤکد بر محیطزیست و آلودگی هوا..
حضرت آیت الله خامنه ای در پیامی بهمناسبت آغاز سال ۱۳۹۶ با آرزوی سالی همراه با برکت، امنیت و رفاه برای مردم ایران و مسلمانان جهان، سال جدید را سال «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» نامگذاری کردند.
به گزارش پایگاه خبری عصر بشاگرد به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی بهمناسبت آغاز سال 1396 هجری شمسی، با تبریک ولادت حضرت فاطمهزهرا سلاماللهعلیها و عید نوروز به همهی هممیهنان و ایرانیان بویژه خانوادههای معظم شهیدان و ایثارگران و با آرزوی سالی همراه با برکت، امنیت و رفاه برای مردم ایران و مسلمانان جهان، سال جدید را سال «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» نامگذاری کردند.
حضرت آیت الله خامنهای سال 95 را همراه با تلخیها و شیرینیهایی برای ملت ایران دانستند و با اشاره به برخی از مهمترین عوامل شادکامی ملت در سال گذشته، افزودند: عزت ایران و هویت ملت عزیز در تمام قضایای سال 95 مشهود بود و دشمنان در همهجای دنیا به اقتدار و عظمت ملت ایران اعتراف کردند.
رهبر انقلاب اسلامی، حضور پر شور و غیرتمندانه مردم در روز 22 بهمن در پاسخ به بیاحترامی رئیسجمهور امریکا و همچنین اجتماع عظیم مردم در روز قدس را نشاندهنده هویت و اهداف والای مردم ایران خواندند و گفتند: با وجود آنکه همسایگان ایران و کشورهای منطقه دچار ناامنی هستند، امنیت کشور در محیط پرتلاطم منطقهای و بینالمللی شاخص بسیار مهمی بود و ملت ایران در طول سال، «امنیت پایدار» را تجربه کرد.
«همت جوانانه» و «حرکات مؤمنانه فراگیر» دو شاخص دیگر در ارزیابی موفقیتها و پیشرفتهای ملت ایران بود که رهبر انقلاب اسلامی به آن اشاره و خاطرنشان کردند: مشاهده و اطلاع از فعالیتهای پر شور و مبتکرانهی علمی، فرهنگی، تولیدی و ورزشی هزاران گروه جوان در سراسر کشور و برگزاری جلسات و فعالیتهای گرم و گیرای دینی، از جمله نقاط مثبت و شادیآفرین برای کشور و ملت ماست.
حضرت آیت الله خامنهای سپس تلخیها و سختیهای سال قبل را مربوط به مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم بویژه طبقات ضعیف و متوسط دانستند و افزودند: من از وضع مردم مطلع هستم، بنابراین تلخی کام مردم بهویژه طبقه ضعیف را از مشکلات اقتصادی همچون «گرانی، بیکاری، تبعیضها و نابرابریها و آسیبهای اجتماعی» با همهی وجود حس میکنم.
ایشان تأکید کردند: همهی ما مسئولیم و باید هم نزد خداوند متعال و هم نزد ملت پاسخگو باشیم.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تأکید بر «اقدام و عمل» در نامگذاری سال 95 و انجام کارهای خوبی که مسئولین گزارش آن را دادهاند، گفتند: البته فاصله زیادی میان کارهای انجام شده با انتظارات مردم و رهبری وجود دارد و آمارهای مثبت و منفی را باید در مجموع مشاهده کرد.
ایشان، توجه به نام «اقتصاد مقاومتی» را به تنهایی مؤثر ندانستند و در خصوص راهحل و علاج وضع کنونی، افزودند: علاج، در تقسیم کردن اقتصاد مقاومتی به نقاط کلیدی و مهم و تمرکز همه همت مسئولین و مردم بر آن نقاط است و این نقاط کلیدی عبارت است از تولید داخلی و اشتغال بویژه اشتغال جوانان.
حضرت آیت الله خامنهای، بر اساس همین ضرورت، سال 96 را «اقتصاد مقاومتی: تولید- اشتغال» نامگذاری کردند و گفتند: تمرکز و برنامهریزی بر روی این نقاط کلیدی مطالبه رهبری و مردم از مسئولین و موجب پدید آمدن موفقیتهای چشمگیر و محسوس است و مسئولین باید نتایج را در پایان سال به مردم گزارش کنند.
براساس محاسبه بانک مرکزی حجم نقدینگی تاکنون به بیش از 1167 هزار میلیارد تومان بالغ شده است. این رقم نسبت به سال گذشته حداقل 28 درصد افزایش داشته است.
به گزارش عصربشاگرد به نقل از رجانیوز، این ارقام که نسبت به نقدینگی دولت در سال 1392 رشد نجومی 120 درصدی را نشان میدهد در حالی است که ظاهر آمار و ارقام از کاهش شتاب تورم در دولت یازدهم حکایت دارد. این دادههای مشکوک اقتصادی که با رشد شدید نقدینگی اقتصادی به رشد کم تورم اشاره دارد نشان میدهد که اتفاقاتی فرای تحلیلهای اقتصادی در آن نقش دارد.
بیشتر حجم وسیع نقدینگی کشور به صورت سپردههای کلان در بانکها ذخیره شده است. دلیل اصلی این امر را میتوان در امن بودن و مطمئن بودن وخطرناپذیری این پول در بانک دانست، چرا که فضای نامطمئن اقتصادی و بیبرنامگی دولت در حوزه تولید و اشتغالزایی و عدم حمایت از سرمایهگذاران داخلی آنها را ناچار به سپردهگذاری در بانکها کرده است. حجم وسیع بیسابقه نقدینگی که ناشی از بیتدبیری دولت در عرصه اقتصادی است فقط به یک جرقه کوچک نیاز دارد تا یک تورم تاریخی را به وجود بیاورد.
به بیان دیگر دولت به دلیل بیبرنامگی خود، دو راهی کاذبی را ترسیم کرده که یک سوی آن نگه داشتن فضای اقتصادی در خلا برای جلوگیری از افزایش تورم است که نتیجه آن چیزی جز رکود و افزایش بیش از پیش بیکاری و معضلات بعدی آن نخواهد بود و راه دیگر اینکه دولت میتواند با باز کردن فضای باز اقتصادی در یک حوزه به رونق آن حوزه بپردازد که نتیجه آن به دلیل حجم عظیم نقدینگی منجر به افزایش تورم لجامگسیخته در همان زمینه میشود.
دولت ترجیح میدهد بین این دو راهی خود ساخته راهحل اول را که منجر به ایجاد فضای رکود اقتصادی میشود را انتخاب کند تا با کنترل حجم نقدینگی توسط سیستم بانکی کشور مانع از دست رفتن تورم به ظاهر پایین به عنوان دستاورد دولت بشود. این فضای رکودی دولت ساخته که تا تعیین تکلیف فضای سیاسی کشور در اردیبهشت 96 ادامه خواهد داشت و دولت منتخب بعدی با هر گرایشی که باشد باید با این حجم نجومی نقدینگی مواجه شده و معضلات عدیده آن را به دوش بکشد.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر بندرعباس اعلام کرد
به گزارش پایگاه خبری عصر بشاگرد به نقل از خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمد محسنی در حاشیه بازدید اصحاب رسانه از بندر شهید باهنر استان هرمزگان واقع در شرق استان در نشست خبری بیان کرد: بندر شهید باهنر به عنوان هاب ترانزیت دام، خودرو و ترهبار در کشور مطرح است ضمن آنکه محصولات فله و به طور محدود کانتینر نیز در این بندر تخلیه و بارگیری میشود.
وی ادامه داد: 70 درصد عملیات تخلیه و بارگیری در بندر شهید باهنر به موضوع صادرات کالای غیرنفتی اختصاص دارد و این نماد اقتصاد مقاومتی است.
محسنی افزود: بندر شهید باهنر امروز در حوزه صادرات ترهبار و سیفیجات کشور، صادرات دام زنده و صادرات کود شیمیایی مقام اول را دارد.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر افزود: با توجه به موقعیت بندر شهید باهنر در استان هرمزگان مراودات تجاری استانهای کرمان، فارس، بوشهر و سیستان و بلوچستان با این بندر برقرار است.
وی ادامه داد: در شرق استان هرمزگان غیر از بندر شهید باهنر بنادر دیگری نظیر جاسک، سیریک، تیاب به عنوان بنادر سه گانه سواحل مکران و همچنین بندر هرمز به عنوان سند تاریخ دریایی کشور و بندر شهید حقانی وجود دارد.
محسنی افزود: توسعه دریامحور و تثبیت نقاط جمعیتی در سواحل کشور و امنیت مرزهای آبی کمک میکند و در این راستا برای توسعه و عمران بنادر در این حوزه فعالیتهایی انجام میدهیم.
*اجرای 400 میلیارد ریال پروژه در بنادر سهگانه سواحل مکران
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر گفت: هدفگذاری کردهایم تا 400 میلیارد ریال پروژه در حوزه عمران و آمادهسازی بنادر سهگانه جاسک، سیریک و تیاب به عنوان بنادر سواحل مکران اجرا کنیم.
وی ادامه داد: بندر سیریک با پس کرانه 80 هکتاری پس از لایروبی امروز قابلیت پهلوگیری کشتیهای بالای 10 هزار تن را دارد.
به گفته محسنی بندر جاسک در حوزه دریای عمان نیز استراتژیک است که لایروبی آن تا پایان سال به اتمام میرسد.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر گفت: در بندر جاسک برای اولین بار مرکز امداد و نجات دریایی راهاندازی میشود و خلأ حضور پایگاه امداد نجات دریایی در سواحل بندرعباس تا چابهار رفع خواهد شد.
وی افزود: در بندر جاسک اسکلههای اختصاصی استقرار پهلوگیری شناورهای ناجی آماده نصب است.
محسنی با تأکید بر اینکه بندر تیاب از نظر قدمت دومین بندر در ایران است، گفت: تیاب با اعتبار 100 میلیارد ریال در حال لایروبی است و از نظر گردشگری ظرفیتهای فراوانی دارد که ضروری به نظر میرسد در راستای توسعه سواحل مکران طبق فرمایشات مقام معظم رهبری یکی از اولویتها رشد گردشگری در این سواحل باشد.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر افزود: بندر تیاب از بهترین خورهای طبیعی برخوردار است. جنگلهای مانگرو، چندل و زیستگاههای طبیعی آبزیان دریایی از مزایای گردشگری بندر تیاب است.
وی با بیان اینکه ارتقای گمرک بندر تیاب را پیگیری کردهایم، گفت: این بندر امروز از بندری ملوانی به بندری تجاری ارتقا یافته است که پذیرش شناورهای بزرگ تجاری را در آینده در چشمانداز خود دارد.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر گفت:در راستای توسعه بندر تیاب به عنوان بنادر سهگانه سواحل مکران نصب باسکول ساخت انبار کالا انجام شد ضمن آنکه به زودی از سوی بخش خصوصی جایگاه سوخت شناورداران در این بندر ساخته می شود که توان تأمین سوخت روزانه صد فروند شناور دارد.
وی همچنین از فعال شدن مرکز آموزش دریایی در بندر تیاب خبر داد.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر بندر سیریک را از دیگر بنادر سهگانه مکران در استان هرمزگان عنوان کرد و گفت: بندر سیریک نزدیکترین بندر تجاری به عمان است که حدود 61 مایل دریایی با عمان فاصله دارد و دروازه ورودی به سواحل مکران محسوب میشود.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر ادامه داد: بندر سیریک پس از بندر شهید رجایی از نظر پس کرانه در هرمزگان رتبه دوم را دارد.
محسنی بیان کرد: در بندر سیریک عملیات ساخت اسکله 200 متری با اعتبار 30 میلیارد تومان به زودی آغاز میشود تا شناورهای تجاری امکان پهلوگیری در آنجا داشته باشند.
وی با تأکید بر اینکه بندر سیریک به زودی زون اقتصادی دریایی کشور خواهد شد، گفت: آمادهسازی 16 هزار هکتار اراضی بندر سیریک در حال انجام است،همچنین به زودی اپراتوری این بندر به بخش خصوصی واگذار میشود که با تکمیل فرایند واگذاری بندر به بخش خصوصی رونق اقتصادی آن افزایش مییابد.
*راهاندازی خط مسافری جاسک - مسقط عمان و چندین خط مسافری دیگر
وی بندر جاسک را کاملترین بندر در شرق هرمزگان معرفی کرد و گفت: به تازگی سرمایهگذار بخش خصوصی برای راهاندازی خط مسافری جاسک - مسقط عمان اعلام آمادگی کرده است.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر ادامه داد: در بندر شهید باهنر بزرگترین پایانه بینالمللی سفرهای دریایی مستقر است که به خسب عمان و شارجه امارات خط دریایی مسافری داریم و پنج سفر در هفته در این خطوط مسافر انجام میشود.
وی گفت: همچنین مسیرهای مسافری از بندر شهید باهنر به دبی و مسقط توسط بخش خصوصی به زودی راهاندازی میشود.
وی ادامه داد:همچنین کشتی با ظرفیت 180 صندلی به تازگی برای راهاندازی خط مسافری دریایی بندرعباس - کیش خریداری شده است و به زودی خط دریایی گردشگری در این مسیر راهاندازی میشود. طول مسیر 5 ساعت برآورد شده است و پیشبینی میشود قیمت بلیت شناور مذکور حدود صد هزار تومان باشد.
محسنی اظهار داشت: همچنین خط بندر شهید باهنر - اسکله فجر قشم با لندیکراپت به زودی راهاندازی میشود و در آینده نیز مسیرهای دریایی جاسک - مسقط و بندرعباس - دبی راهاندازی خواهد شد.
*سرمایهگذاری 3 هزار میلیارد ریالی در توسعه بنادر سهگانه مکران/اجرای 400 میلیارد ریال پروژه در حال حاضر
وی با بیان اینکه تاکنون سه هزار میلیارد ریال در توسعه بنادر سهگانه سواحل مکران در هرمزگان هزینه شده است، گفت: در دو سال اخیر 400 میلیارد ریال پروژه در حال اجرا در این سه بندر داریم.
وی گردشگری دریایی در سواحل مکران را از مصادیق توسعه آن عنوان کرد و گفت: ظرفیت گردشگری دریایی در سواحل مکران بالاست و باید سرمایهگذاری زیادی از سوی همه ارگانهای دستاندرکار در این سواحل برای توسعه گردشگری انجام شود. خور آذینی در بندر سیریک از نظر گردشگری بیهمتا است. در خور میناب هم شرایط گردشگری مناسبی داریم که اگر ارتقا یابد به توسعه اقتصادی ساحلنشینان در این منطقه کمک میکند.
*آمادهسازی 46 فروند شناور مسافری برای نوروز 96/انجام 95 درصد مسافرتهای دریایی در هرمزگان
محسنی با بیان اینکه ستاد سفرهای دریایی نوروز 96 در هفته جاری در سازمان بنادر و دریانوردی کلید خورد،گفت: 95 درصد مسافرتهای دریایی کشور از هرمزگان انجام میشود. بزرگترین بنادر تجاری جزایر و مناطق آزاد در استان هرمزگان است.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر با بیان اینکه پایانه مسافری بندر شهید حقانی سال گذشته افتتاح شد، گفت: برای اولین بار در تاریخ سفرهای دریایی سامانه فروش الکترونیکی و اینترنتی بلیت شناور فراهم شد.
*فروش بلیت نوروزی شناورها از اول دیماه
محسنی بیان کرد: از ابتدای دی ماه امسال دفاتر فروش بلیت شناورهای مسافری برای ایام نوروز در همه کشور فعالیت خود را آغاز میکنند و ما در سه بندر شهید باهنر، شهید حقانی و هرمز برای ارائه خدمات مسافری آمادهایم.
وی با بیان اینکه سال گذشته حدود 15 میلیون نفر سفر در استان هرمزگان انجام شد، گفت: در حال حاضر بین بندرعباس و جزایر قشم و هرمز 46 فروند شناور با 4 هزار و 800 صندلی فعالیت میکنند.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر گفت: همچنین در مسیرهای بینالمللی به کشورهای امارات و عمان در هفته بیش از دو هزار صندلی فعال داریم.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر یادآور شد: در راستای ارائه خدمات به تجار به زودی خط مسافری VIP بین قشم و بندرعباس در ساعات پایانی شب و ساعات ابتدایی روز برقرار میشود و نرخ بلیت آن 50 هزار تومان خواهد بود.
بازگشایی گمرکات مانع گرایش ساحل نشینان به قاچاق است
استاندار هرمزگان با اشاره به نرخ 53درصدی بیکاری در شهرستان بشاگرد اظهار کرد:ساماندهی گمرکات شهرستان های ساحلی بخش اعظمی از بیکاری جوانان رفع می کند و ساحل نشینان گرایشی به قاچاق و مبادلات غیررسمی نخواهند داشت.
به گزارش پايگاه خبري عصر بشاگرد؛به نقل از هرمز؛جاسم جادری، استاندار هرمزگان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه میانگین نرخ بیکاری در استان هرمزگان 11درصد است، گفت: آمار بیکاری در جوانان بالای 15 سال 25درصد است و در شهرستان بشاگرد شاهد نرخ بیکاری 53درصدی می باشیم.
وی با اشاره به آمار بالای بیکاران دانشجو در استان اظهارکرد:نرخ بیکاری در استان نسبت به سال گذشته افزایش داشته اما به نسبت میانگین کشوری آمارها مقبول تر است.
جادری با بیان اینکه در استان هرمزگان به دلیل طولانی بودن نوار ساحلی و اسقرار 9 شهرستان در کنار ساحل، فعالیت های تجاری و مراودات بازرگانی از گذشته رواج داشته است، افزود:ساماندهی و بازگشاهی گمرکات شهرستان های ساحلی موجب رفع بخش اعظمی از بیکاری جوانان می شود و ساحل نشینان دیگر گرایشی به سمت قاچاق و مبادلات غیررسمی نخواهند داشت.
وی با بیان اینکه توسعه هرمزگان القایی صورت گرفته و براساس نیاز استان نبوده است، تصریح کرد: در استان هرمزگان ظرفیت های فراوانی برای ایجاد اشتغال و درآمدزایی وجود دارد که نیازمند حمایت و ارائه تسهیلات به متقاضیان است.
استاندار هرمزگان یادآور شد:ظرفیت های سرمایه گذاری غرب هرمزگان مغفول واقع شده که در صورت سرمایه گذاری شاهد توسعه و ایجاد اشتغال منطقه خواهیم بود.
جادری نظام درآمد هزینه را مهم ترین دغدغه استان دانست و تاکید کرد: درآمدهای کسب شده باید در خود استان هزینه شود چنانچه اگر عوارض ارزش افزوده و مازاد درآمدهای گمرکات و سایر بخش ها به استان پرداخت می شد بخش اعظمی از مشکلات استان مرتفع می شود.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: ساخت فرش دستباف در استان بزودی با نمادهای بومی آغازمی شود.
به گزارش عصر بشاگرد به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی بندرعباس، محمد عباسی چهارشنبه در نشست کمیته فرش دستباف استان اظهارکرد: برای بافت این فرش از نهادهای مختلفی از جمله دانشگاه ها، مرکز فرش ایران و طراحان فرش استفاده می شود.
وی با بیان اینکه 700 بافنده فرش در سطح استان هرمزگان فعال هستند، بیان داشت: استفاده از ظرفیت های بافندگان هرمزگانی ما را به برنامه هدف که همان افزایش صادرات است، نزدیک می سازد.
معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان ادامه داد: عمده مشکل واحدهای تولیدی فرش در سطح استان به ویژه شهرستان بشاگرد نبود توانایی مالی است که باید با ارائه تسهیلات حل و فصل شود.
عباسی ، اقدام های زیربنایی همچون بازسازی و نوسازی دارهای قالی، در نظر گرفتن اماکنی ثابت برای بافت فرش و گلیم را از نیازهای اساسی این صنعت در استان عنوان کرد.
فرماندار بشاگرد نیز در این نشست گفت: هرمزگان طراحان فرش بسیار قابلی دارد که اگر از ظرفیت آنها استفاده شود توجه بسیاری از استان های فعال در زمینه فرش را به خود جلب می کند.
فلکناز دهقانی افزود: صنعت فرش هرمزگان نیازمند حمایت های مالی است و امید است این نشست ها خروجی بسیار خوبی برای این بخش داشته باشد.
وی ادامه داد: در سالجاری یک میلیارد و 500 میلیون ریال برای کارگاه های فرش بشاگرد مصوب شده که امیدواریم با اختصاص این مبلغ وضعیت کارگاه ها تولیدی این شهرستان متحول شود.
دهقانی اضافه کرد: سیستم بانکی باید در کنار صنایع تولیدی استان باشد تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت های این بخش ارزآوری لازم را داشته باشیم.
با توجه به در خواست مردم و مسئولین در مورد کمبود شعب بانکی در این شهرستان بانک کشاورزی شعبه سردشت تا یک هفته دیگر راه اندازی خواهد شد.
با توجه به در خواست مردم و مسئولین در مورد کمبود شعب بانکی در این شهرستان بانک کشاورزی شعبه سردشت تا یک هفته دیگر راه اندازی خواهد شد.
مدیر شعب بانک کشاورزی استان هرمزگان در نشست شورای اداری شهرستان بشاگرد از جذب ۱۰۰ درصد از اعتبار بند ج تبصره ۱۶ کمیته امداد و بهزیستی به مبلغ ۸ میلیارد ریال خبرداد و گفت: در راستای اجرایی طرح اقتصاد مقاومتی سه طرح بزرگ اشتغال زایی در شهرستان بشاگرد توسط بانک کشاورزی تامین مالی شده است که دو واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۲۰ هزار قطعه در هر دوره با اعتبار ۸ میلیارد ریال و پیشرفت ۷۰ درصدی که یکی از این مرغداری ها در دی ماه امسال و دیگری در دهه فجر به بهره برداری می رسند.
محمدرضا خاتمی اظهار کرد: طرح سینلدر پرکنی بشاگرد با ظرفیت ۲۴ تن و با ۹۹ درصد پیشرفت در هفته دولت به بهره برداری می رسد که این سه طرح جمعا برای ۲۲ نفر ایجاد اشتغال می کند.
رئیس شورای هماهنگی بانکها استان افزود: اکنون دو شعبه ی بانکی در شهرستان بشاگرد وجود دارد بانک ملی با چهار نفر پرسنل در شهر سردشت و بانک کشاورزی با پنج نفر نیرو در شهر گوهران که هر دو واحد با بهترین امکانات خدمات دهی به مشتریان در سطح عالی انجام می دهند.
وی اضافه کرد: با توجه به در خواست مردم و مسئولین در مورد کمبود شعب بانکی در این شهرستان بانک کشاورزی شعبه سردشت تا یک هفته دیگر راه اندازی خواهد شد.
دومین جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان بشاگرد به ریاست فلکناز دهقانی فرماندار این شهرستان و با حضور اعضای شورای اداری برگزار شد.
در سطح شهرستان و روستاهای بشاگرد استعدادهای فراوانی در زمینه اقتصاد مقاومتی وجود دارد که متاسفانه به خاطر نبود سرمایه لازم هم بیکار بوده و هم امکان استفاده از این تواناییها از آنان سلب می شود.
مردم بشاگرد منتظر هستند با اختصاص ۱۲ یک دهم اعتبارات در ۶ ماه آینده سال جاری شاهد چه رخداد تاریخی و تاثیر گذار در زمینه های اقتصادی و فرهنگی،اجتماعی و رفاهی در این شهرستان خواهند شد.
براساس سخنان اخیر فرماندار شهرستان بشاگرد در کمیته برنامه ریزی ؛ این اعتبارات بیشتر در زمینه های راه سازی،کشاورزی،گردشگری،آموزش وپرورش،آب و فاضلاب و حمل و نقل هزینه می شود.
با کمی تاسف باید گفت چرا نباید زمینه های فعالیت های اقتصادی که امری واجب و ضروری دربشاگرد است نباید مورد استقبال قرار گیرد و همه اش به بخش کشاورزی و گردشگری که در حال حاضر هیچگونه اهمیت و جایگاهی در بشاگرد ندارد هزینه شود در صورتیگه همه مزرعه های و باغ های کشاورزی در اثر خشکسالی های اخیر از بین رفته است و چیزی برای هزینه کردن وجود ندارد.
آب وفاضلاب شهری شهرستان بشاگرد یکی از عمده ترین آسیب های اجتماعی و فرهنگی،اقتصادی در بشاگرد در حال حاضر است که مسولان توجهی در این امر ندارند، اکنون کم آبی یکی از بحرانی ترین مشکلات اجتماعی این منطقه بشمار می آید و در صورت متمرکز شدن مسئولان شهرستان می توان در بشاگرد با وجود فراهم سازی و ایجاد زیر ساخت های مناسب کشاورزی و فراهم کردن آبرسانی دائم در سالهای پیش رو شاهد پیشرفت فیزیگی در همه زمینه ها در منطقه باشیم و مردم توسعه را لمس خواهند کرد.
دهقانی فرماندار بشاگرد در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان بشاگرد عنوان کرد۱۲ و یک دهم درصد از اعتبارات ماده ۱۸۰ استان به شهرستان بشاگرد اختصاص یافته است و بشاگرد سومین شهرستان استان است که بیشترین اعتبارات را به خود اختصاص داده است.
شهرستان بشاگرد باوجود پتانسیل های مرغوب کشاورزی و دامداری وتولید انواع صنایع دستی و ایجاد کارگاههای کوچک جهت رونق بخشی به بازار کسب و کار واشتغال و شکوفایی و جلوگیری از خروج جوانان جویایی کار در بشاگرد همراه با اقتصاد مقاومتی،اقدام وعمل صورت پذیرد.
با افزایش ۶۱درصد رشد اعتبارات درسال جاری با برنانه ریزی و مدیریت جهادی میتوان شاهد برون رفت و شکوفابی اقتصاد مقاومتی در بشاگرد باشیم.
با وجود۶۱درصدی افزایش اعتبارات نسبت به سال قبل بستر های مناسبی را جهت ترویج اقتصادی پویا در بشاگرد احیاء کرد و زمینه رشد و بالندگی را در این منطقه آغاز کرد.
با وجود تمام کمبودهای اقتصادی،اجتماعی،فرهنگی،ورزشی در بشاگرد و افزایش اعتبارات در سال جاری میتوان کلی از مشکلات اصلی این شهرستان را درسال اقتصاد مقاومتی ،اقدام وعمل برطرف کرد.
شهرستان بشاگرد با وسعت بالایی که در شرق هرمزگان دارد تنها ۱۲ و یک دهم درصد از اعتبارات ماده ۱۸۰ استان به این منطقه اختصاص یافته است که با مدیریت و برنامه ریزی و کارشناسی دقیق می توان از این اعتبارات بیشتر در حوزه های زیرساخت های عمرانی و اقتصادی و آبادانی هر چه بیشتر شهرستان بشاگرد مورد استفاده قرارگیرد این سومین شهرستان استان است که بیشترین اعتبارات را به خود اختصاص داده است.
مسئولان باید از تولید ملّی حمایت کنند.
یک جا که قانون لازم دارد، حمایت قانونی کنند؛ یک جا که حمایت قضائی لازم است، انجام بگیرد؛ یک جا که حمایت اجرایی لازم است، باید تشویق کنند و کارهایی بکنند؛ باید این کارها انجام بگیرد.تولید ملّی باید دز سال اقتصاد مقاومتی ،اقدام و عمل رونق پیدا کند.
رحم الله امرء عمل عملاً فأتقنه، این معنای بهرهوری است؛ از قول پیغمبر نقل شده است: رحمت خدا بر آن کسی است که کاری را که انجام میدهد.
شهرستان بشاگرد درسال۱۳۸۷ از بخش به شهرستان ارتقاء یافته است که متاسفانه هیچگونه تحولی جدیدی در این چند سال در این منطقه صورت نگرفته است.
حباب دروغین برجام خالی شد /زنجیرهایها به حرف افتادند.
روزنامههایی که باادبیاتی پوپولیستی برجام را موجب رونق اقتصادی معرفی میکردند، پس از چند ماه سکوت اجباری اذعان میکنند هیچ اتفاقی پس از برجام نیفتاده است.
در پی قرمزپوش شدن بازار بورس در چند روز گذشته، روزنامه آرمان در مطلبی باعنوان «خزان بورس در آخرین ماه بهار» نوشت: «طولانی شدن فضای رکود از دلایل افت بورس است.
روزنامه فرهیختگان نیز در گزارشی خاطرنشان کرد: روزهای تلخ دوباره روی خود را به بازار بورس نشان داده است…مهمترین راهکاری که ناظران اقتصادی برای برونرفت این مشکل پیشنهاد میکنند، تزریق نقدینگی و افزایش تلاش دولت برای خروج اقتصاد از رکود است.
روزنامه اعتماد نیز از آژیر خطر در تالار شیشهای خبر داده و مینویسد: اقتصاد هنوز در ریکاوری است. این موضوع را از وضعیت پیشانی اقتصاد میتوان فهمید. بازار سرمایه پس از درجا زدنهای پیاپی بعد از رونق اندک برجامی، روز گذشته 1026 واحد سقوط کرد. این سقوط کانال 74 هزار و 850 واحدی را رقم زد.
کانال رسمی خبری عصـــربشـاگـرد؛
https://telegram.me/asrbashagard
اعتراض مردم به وزیر راه و شهرسازی در پی فاجعهآمیز خواندن مسکن مهر
در پی توهین جدید وزیر راه و شهرسازی به مسکن مهر و «فاجعهآمیز» خواندن آن، متقاضیان این پروژه برای چندمین بار خواستار استعفای عباس آخوندی شدند.
وزیر راه و شهرسازی روز دوشنبه در برابر نمایندگان مجلس باز هم طرح مسکن مهر را مورد انتقاد قرار داد. آخوندی با بیان اینکه طرح مسکن مهر فاجعهآمیز است، گفت: «طرح فاجعهآمیز مسکن مهر با وجود اینکه صدهزار میلیارد تومان هزینه بههمراه داشت، اما در گزارش وزیر کشور اعلام شد در کشور حدود 19 میلیون بدمسکن و 9میلیون نفر حاشیهنشین وجود دارد».
این اظهارات وزیر راه و شهرسازی و حمله دوباره به بزرگترین طرح مسکنسازی کشور واکنش مسکن مهریها را بهدنبال داشت ومردم با اظهار نظر در فضای مجازی، فاجعه را گماشتن یک فرد سیاسی در یک وزارتخانه اقتصادی دولت یازدهم دانستند. در ادامه تعدادی از این نظرات میآید.
یکی از مخاطبان نوشت: «کجای دنیا خانهدار کردن قشر ضعیف مزخرف است که این وزیر این اتهام را میزند. وزیری که کاخنشین باشد از حاشیهنشینی و مستاجری به عنوان مزخرف حرف میزند. شما اگه نمیتوانید مدیریت کنید لطفا استعفا بدهید تا فرد دیگر این راه را برود.»
یکی از متقاضیان فاز 11 پردیس هم نوشت: «آقای وزیر لطفا بفرمائید در این 3 سال کدام طرح مفید را در حوزه مسکن ارائه کردهاید که حالا به طرح مسکن مهر میگوئید فاجعه؟ زمانیکه داشتید قبول مسئولیت میکردید مگر نمیدانستید که پروژه مسکن مهر ناتمام است و باید آنرا به سرانجام برسانید. نکند چشم بسته و بدون در نظر گرفتن تعهدتان به مردم این پست را قبول کردید؟ به هر حال من نوعی نمیدانم و نمیتوانم قبول کنم که نمیخواهید این طرح را به پایان برسانید. باید بدانید مردم هوشیارتر از گذشته هستند و این حرفها را قبول نمیکنند.»
بیاطلاعی وزیر از ابتداییترین آمار مسکن!
نکته جالب و البته تأسف بار اظهارات وزیر راه آنجا بود که آخوندی در حالی در مقابل نمایندگان مجلس به مسکن مهر حمله کرد که نشان داد حتی اطلاع دقیقی از کلیترین آمار حوزه مسکن ندارد!
وی در بخشی از سخنان خود عنوان کرد که «طرح فاجعهآمیز مسکن مهر اولین بحث بنده از ابتدا بوده و هست چرا که برای این طرح 100 میلیارد تومان هزینه صورت گرفت.سؤال من این است در این طرح علیرغم این حجم سرمایهگذاری هنوز میگوییم 19 میلیون مسکن داریم که 9 میلیون نفر در حاشیه شهرها زندگی میکنند.
مبلغ 200 هزار واحد مسکن روستایی در کشور امسال نوسازی و بهسازی خواهد شد.
عصر بشاگرد: علیرضا تابش افزود: کپرنشینان بیشتر در استان های جنوبی کشور همانند کرمان و هرمزگان ساکن هستند و تقریباً همه آنها زیر پوشش وام مسکن روستایی قرار داشته و از این تسهیلات استفاده می کنند.
وی با اشاره به اینکه بخش زیادی از ساخت 28هزار واحد مسکن کپرنشینان روستایی به اتمام رسیده است افزود: برای کپرنشینان در مناطقی همانند بشاگرد 3 هزار واحد ایجاد شده که عملیات ساخت آن به اتمام رسید و مسکن ها تحویل مردم می شود.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از تصویب 40 هزار میلیارد ریال اعتبار در هیئت دولت برای بهسازی مسکن روستایی و ابلاغ آن به بانک مرکزی خبر داد و گفت: بانک مرکزی طی دو تا سه هفته آینده بانک های عامل و سهمیه هر بانک را برای پرداخت این اعتبارات در قالب تسهیلات به متقاضیان مشخص خواهد کرد.
وی افزود: با این مبلغ حدود 200 هزار واحد مسکن روستایی در کشور امسال نوسازی و بهسازی خواهد شد.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همچنین از پرداخت 140 هزار میلیارد ریال اعتبار در قالب تسهیلات کم بهره برای بهسازی و نوسازی مسکن روستایی خبر داد و گفت که با این مبلغ یک میلیون و 800 هزار واحد خانه روستایی تا پایان سال گذشته نوسازی و بهسازی شد.
تابش مجموع واحدهای مسکونی روستایی نیازمند بهسازی و نوسازی کشور را حدود پنج میلیون و 400هزار واحد اعلام کرد. وی هدف گذاری بنیاد مسکن را نوسازی تمامی این واحدها تا سال 1405 اعلام کرد و افزود: در صورت اجرای موفق نوسازی حدود 200هزار مسکن روستایی در سال، پیش بینی می شود تا یک دهه آینده بیش از 75 درصد واحدهای مسکن روستایی مقاوم سازی و نوسازی شود. تابش، مازندران را در اجرای مقاوم سازی واحدهای مسکن روستایی از استان های برتر کشور معرفی کرد و گفت که در یک دهه گذشته بیش از 124 هزار واحد مسکن روستایی در این استان بهسازی و نوسازی شد. براساس آمارهای رسمی حدود 37 هزار روستای بالای 20 خانوار در کشور وجود دارد که از این تعداد بیش از دو هزار روستا در استان مازندران واقع است.
با حضور معاون پشتیبانی آب و فاضلاب روستایی هرمزگان باهمراهی مهندسین ناظر نظام مهندسی و مشاور طرح و ناظر استان همچنین مدیر شعبه آب و فاضلاب روستایی بشاگرد عملیات اجرایی بهره برداری ساختمان آب و فاضلاب روستایی شهرستان بشاگرد آغاز شد.
به گزارش عصر بشاگرد به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان، معاون پشتیبانی و منابع انسانی شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان در دیدار با فرماندار بشاگرد بیان کرد: با همت کارشناسان و مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان شهرستان بشاگرد در حوزه آبرسانی روستایی از مشکلات کمی برخوردار است که امیدواریم با تخصیص به موقع اعتبارات این ساختمان به اتمام برسد تا بتوانیم خدمات بیشتری را در راستای نیاز روستاییان ارائه دهیم.
در ادامه این دیدار دهقانی فرماندار شهرستان بشاگرد ضمن تشکر از تلاش ها و زحمات مسئولین و مدیر عامل این شرکت گفت: امید این را داریم که با تکمیل و راه اندازی ساختمان شرکت اب و فاضلاب روستایی هرمزگان در شهرستان بشاگرد برخی از مشکلات به حداقل رسیده و منشا خدمات و خیر و برکت برای مردم روستایی این شهرستان باشد.
1- مي گويند از روز اولي که در «ميدان نبرد» مسئوليتي را عهده دار شد، ابتدا تمام توانش را به کار گرفت تا پاسخ اين سوال را بدهد؛ «در ميدان نبرد، در جبهه ما و جبهه دشمن، چه کساني، در چه مکاني، چگونه و با چه ابزاري در حال جنگيدن و انجام وظيفه اند؟
سپس «اقدام و عمل» او در گام اول «راه اندازي يک مرکز رصد» بود، مرکزي که با اشراف اطلاعاتي دقيق در عرصه جنگ و شناسايي دقيق دشمن، حتي بعد از مدتي به او فهماند که در نبود «اطلاعات دقيق»، دو گروه از نيروهاي خودي، مدت ها مشغول «خودزني» بوده و يکديگر را «هدف» قرار مي داده اند!
همين «اشراف اطلاعاتي»، در کنار «نبوغ» و «تفکر راهبردي»اش، ظرف دو سال او را از يک «سرباز صفر» به يک «استراتژيست نظامي» تبديل کرد و اوضاع را در ميدان جنگ به سود ايران تغيير داد. به تعبير رهبر انقلاب؛ «مسيرِ حرکت از يک سرباز صفر به يک استراتژيست نظامي، يک حرکت بيست ساله، بيست و پنج ساله است؛ اين جوان در ظرف دو سال اين حرکت را کرده است! اينها معجزه انقلاب است» آن جوان کسي نبود جز غلامحسين افشردي ملقب به حسن باقري که او را «چشم جبهه ها» مي ناميدند.
نقل مي کنند، روزي براي بازديد به «مقر فرماندهي» يکي از واحدهاي عملياتي تحت امرش رفته بود که چشمش به نوشته اي افتاد: «۲۰ درصد اطلاعات + ۸۰ درصد عمليات = ۱۰۰ درصد پيروزي». کاغذ را از روي شيشه کَند و گفت: اين فرمول غلط است. اطلاعات و عمليات مقوله جداگانه اي هستند و من مي گويم اطلاعات ۱۰۰ درصد است.
2- اقتصاد ما ضعف هاي اساسي دارد و دشمن با اشراف دقيق، مي خواهد انقلاب را در «ميدانِ اقتصاد» زمين گير کند. در نوامبر 2014 موسسه آمريکن اينترپرايز گزارشي را با عنوان «Iran،s economy of Resistance» درباره ميزان مقاومت اقتصادي ايران منتشر کرد. در اين گزارش به صراحت از «تحريم هاي اقتصادي-Economic Sanctions» به عنوان قطعه اي از پازل «جنگ نرم - Soft War» غرب براي «تغيير حکومت در ايران» ياد شده و آمده بود؛ هدف از اين فشارهاي اقتصادي، فشار بر مردم ايران و ايجاد «سرخوردگي عمومي- Popular Frustration» و نهايتاً «قرار دادن مردم در مقابل نظام اسلامي» است. گزارش همچنين نتيجه مي گرفت که اين فشارها در صورت موثر بودن، مي تواند منجر به «تظاهرات خياباني- Street Protests» در ايران شود، چيزي شبيه آنچه در سال 88 رخ داد!
3- تقريباً شش سال از طرح «کليد واژه اقتصاد مقاومتي»، دو سال از «ابلاغ سياست هاي کلان آن» و مدت کوتاهي از «نامگذاري سال 95» به «سال اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل» از سوي رهبر انقلاب مي گذرد، اين يعني ايشان «مقاوم سازي اقتصاد از درون» را بهترين و تنهاترين راه عبور اقتصاد ايران از اين تنگناي تاريخي مي داند و به کرات گفته اند ما در يک «جنگ تمام عيار اقتصادي» به سر مي بريم. اما فحواي کلام و مواضع معظم له نشان مي دهد از «ميزان تحقق اهداف اقتصاد مقاومتي» به هيچ وجه راضي نيستند. و امسال در حرم رضوي فرمودند؛ « ما با دنبال کردنِ همين سياست اقتصاد مقاومتي، به معناي عملي مسئله و اقدام عملي موضوع، مي توانيم کشور را مصونيت سازي کنيم؛ مي توانيم مصونيت بدهيم کشور را تا ديگر در مقابل تحريم به خودمان نلرزيم که ما را تحريم خواهند کرد.» سپس ده اقدام اساسي اقتصاد مقاومتي را براي نجات کشور برشمردند.
4- دولت روحاني 25 ماه عوامل اقتصادي را در «انتظار توافق هسته اي» نگه داشت ولي هنوز از «ديگِ برجام» آبي براي اقتصاد گرم نشده است. امروز اقتصاد ايران در شرايطي نه چندان مطلوب قرار دارد و بيش از اين تحمل «انتظار و بلاتکليفي» را ندارد، به چند دليل؛
الف) گزارش مرکز آمار نشان از افزايش «آمار بيکاري» و «تعداد بيکاران» به بيش از «پنج ميليون نفر» دارد، يکي از مسئولين اقتصادي کشور اخيراً گفته است «هر ساعت 150 نفر به جمعيت بيکاران افزوده مي شود!».
ب) «رشد اقتصادي» حدود يک درصد در کنار «رشد نقدينگي» 27 درصدي يک زنگ خطر است، اگرچه بانک مرکزي آمار مربوط به «حجم نقدينگي» و «رشد اقتصادي» در انتهاي سال94 را هنوز اعلام نکرده است! و اين موضوع انتقاد کارشناسان حامي دولت را نيز به دنبال داشته، اما بررسي هاي کارشناسي نشان مي دهد، در سال گذشته رشد اقتصادي حدود يک درصد بوده و دولت روحاني که اقتصاد را با نقدينگي 470 هزارميلياردي تحويل گرفته بود، حجم نقدينگي را به بيش از «هزار تريليون تومان» رسانده است، اولين سوالي که در اينجا مطرح مي شود اين است که اين حجم از نقدينگي در کدام بخش از اقتصاد در گردش است؟، آيا به بخش توليد رفته است؟، براي پاسخ کافي است «رشد حجم نقدينگي» را با «رشد اقتصادي» مقايسه کنيد خواهيد ديد بخش اعظم نقدينگي هزار هزار ميليارد توماني در بخش هاي غيراز توليد در جريان است و در صورت عدم نظارت و رصد، در شرايط خاص قابليت هجوم به بازارهاي مختلف را دارد و در پي آن عوارض زيانباري به بار خواهد آمد، شبيه آن چيزي که در سال هاي 90 و 91 رخ داد.
ج) افزايش ميزان «بدهي دولت به بانک مرکزي» و «بدهي بانک ها به بانک مرکزي» گوياي آن است که اين دو نهاد از محل «افزايش بدهي» امور مي گذرانند و در واقع علت اصلي «رشد شديد نقدينگي» نيز همين موضوع است، کارشناسان اين فرآيند در اقتصاد ايران را در کنار «توزيع نابرابر نقدينگي و درآمد»، به «انبار باروت» تشبيه مي کنندکه تنها منتظر يک جرقه است و در صورت رخداد مي تواند آثار زيانبار تورمي در اقتصاد به جاي بگذارد!
5- رهبر انقلاب در ديدار نوروزي خود با مسئولان کشوري با اشاره به وظايف سنگين «قرارگاه اقتصاد مقاومتي» و «فرماندهي آن» فرمودند؛ «آقاي جهانگيري (معاون اول رئيس جمهور) در نقش اداره کننده و فرماندهي قرارگاه اين اقدام بزرگ، بنا است نقش ايفا کنند. بنده اصرار بر اين معنا دارم که به معناي واقعي کلمه، فرماندهي صورت بگيرد».
6- اولين اولويت براي آقاي جهانگيري به عنوان فرمانده قرارگاه اقتصاد مقاومتي اين است که واقعا اعتقاد به اين «جنگ تمام عيار اقتصادي» داشته باشند. ايشان بايد از بن دندان به «استراتژي اقتصاد مقاومتي» معتقد و به الزامات آن پايبند باشند.
7- فرماندهي کردن، نيازمند داشتن «اطلاع و تحليل دقيق» از «وضع موجود» و ترسيم درست «وضع مطلوب» در اين جنگ اقتصادي است، براي اين کار داشتن «يک مرکز رصد»، اولين گام اقدام و عمل ايشان به حساب مي آيد. همان طور که در ابتداي اين سطور گفته شد، حسن باقري به مدد اطلاعات دقيق و مرکز رصدي که راه اندازي کرد، توانست معادلات جنگ 8 ساله را برهم بزند، لذا آقاي جهانگيري نيز بايد تمام تلاش خود را براي «تشکيل بانک هاي اطلاعات اقتصادي» متشکل از اطلاعات نهادهاي اقتصادي گمرک، بانک، بورس، بيمه و ... به کار ببندد و هيچ کاري قبل از آن مثمر ثمر نخواهد بود.
8- متاسفانه برخي نهادهاي اقتصادي در کشور هم اکنون فعاليت شان دقيقاٌ برخلاف اهداف اقتصاد مقاومتي است و به تعبير ديگر در اين جنگ اقتصادي، در حال «خودزني» هستند، اينها را بايد شناخت و فکري به حالشان کرد، اين کار نيز وظيفه «مرکز رصد» خواهد بود، به تعبير رهبر انقلاب؛ «دستگاه ها، سياستهايي دارند، کارهايي دارند، کارهاي متعارف و معمولي دارند؛ نقش فرماندهي اين است که ملاحظه کند ببيند کدام يک از اين کارها در چهارچوب سياست اقتصادي مي گنجد، و کدام نسبت به اقتصاد مقاومتي بي تفاوت است، و کدام ضدّ اقتصاد مقاومتي است. اينها بايد سنجيده بشود؛ آن دسته اوّل تقويت بشود؛ دسته دوّم، حتّي المقدور کشانده بشود به سمت اقتصاد مقاومتي؛ دسته سوّم به طور کامل جلوگيري بشود».
9- «بخش توليد» ستون فقرات اقتصاد مقاومتي است که در سال هاي گذشته با ناملايمت هاي فراواني دست و پنجه نرم کرده و امروز نيز واحدهاي توليدي حال و روز خوشي ندارند، اينکه در بخش توليد کشور دقيقاً چه خبراست؟، کدام بخش ها نيازمند دست گيري فوري اند؟، کدام بخش ها توان ادامه فعاليت دارند؟ و ... نيازمند رصد دقيق و موشکافانه است. لذا در يک جمله بايد گفت اقتصاد مقاومتي براي تحقق اهدافش، «چشم بينا» مي خواهد.
مدیر جهاد کشاورزی بشاگرد گفت: سطح زیر کشت محصول سیر در این منطقه ۱۲۰ هکتار است و پیشبینی میشود بیش از ۷۰۰ تن محصول برداشت شود.
به گزارش عصر بشاگرد ، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، محمد احمدی اظهار کرد: به دلیل آموزش بهرهبرداران و استفاده از بذر مرغوب تولید امسال نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش دارد.
وی یکی از مشکلات سیرکاران را نبود بازار مناسب برای عرضه محصولات دانست و افزود: شهرستانهای جنوب کرمان از جمله کهنوج، قلعهگنج، منوجان و میناب از مهمترین بازارهای فروش سیر بشاگرد هستند.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه سیر بشاگرد دارای کیفیت و ماندگاری بالایی است، اضافه کرد: باید با برنامهریزی مناسب زمینه صادرات این محصول فراهم شود.
احمدی تصریح کرد: روستاهای تیدر، برالوی، کهن بالا، ملکن و شهبابک از مناطق عمده کشت سیر در این منطقه است و بیش از ۵۰ نفر در بشاگرد به تولید سیر مشغول هستند.
برداشت سیر از نیمه دوم اردیبهشتماه آغاز میشود و تا پایان خردادماه ادامه دارد.
شهرستان بشاگرد یا بشکرد را همه به خوبی می شناسند و همه مشکلات آن را می دانند.
بشاگرد منطقه ای کوهستانی و هوایی گرم و خشک و تمدن قدیمی و اقتصاد ضعیفی داردمانطور که با انعکاس خبرهای گوناگون در فضای مجازی و سایت های خبری پی می گیرید متوجه خواهید شد که کمتر بشاگرد مورد توجه مسوولان دولتی قرارنگرفته است.
نگاه ویژه امام خمینی(ره) به بشاگرد در زمان اوج جنگ تحمیلی ;
امام خمینی(ره) در زمان اوج جنگ هشت سال دفاع مقدس که ایشان هیچ گونه شناختی از منطقه بشاگرد نداشته اند ولی بر خود تکلیف دانسته اند و مرحوم حاج عبدالله والی را مامور کردند تا به مشکلات اولیه رفاهی این خطه محروم بشاگرد رسیدگی شود.
خدمات دوران مرحوم حاج عبدالله والی خدمات شایسته ای بود که پس از درگذشت ایشان هیچ گونه خدماتی در بشاگرد شاهد نبودیم و هر چیزی صورت پذیرفت در زمان حیات والی بود.
ایشان در بدر ورود به بشاگرد اولین اقدام مرحوم حاج عبدالله والی ساخت بیمارستان و بهداشت و درمان برای مردم بشاگرد بود و شروع به ساخت مدارس های زیادی را در بیشتر روستاهای بشاگرد اقدام کرد و بعد از آن مدارس شبانه روزی راهنمایی و دبیرستان دخترانه و پسران در روستای خمینی شهر احداث نمود.
رئیس اوقاف بشاگرد گفت: کسانی که اموالی خود را وقف می کنند به مردم این امکان را می دهند که بر ثروت و قدرت خود تکیه کند و نیازمند بیرون نباشد.
به گزارش عصر بشاگرد؛مصطفی محب زاده رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بشاگرد در گفتگو با خبرنگار بشاگرد نیوز گفت: ما معتقدیم در حوزه اقتصاد با معرفی، تبلیغ و ترویج فرهنگ وقف و بهره وری از موقوفات می توان بازده مالی موقوفات را افزایش داد و وقف می تواند در توزیع عادلانه ثروت، فقرزدایی، اقتصاد بدون نفت، ایجاد عدالت اجتماعی و تعدیل مشکلات اقتصادی تاثیر گذار باشد.
وی افزود: اما این که چگونه می تواند وقف در اقتصاد مقاومتی نقش ایفا کند باید گفت که وقتی اموالی در قالب موقوفات در اختیار جامعه مسلمین قرار می گیرد، این فرصت به عموم مردم داده می شود تا از آن بهره مند شوند و به شکلی هزینه های عمومی مردم کاهش می یابد. همین کاهش هزینه ها، موجب افزایش ثروت و سرمایه گذاری مردم در بخش های دیگر می شود و فرصت تولید و کارهای دیگری را فراهم می آورد.
محب زاده اظهار کرد: کسانی که اموالی خود را وقف می کنند به مردم این امکان را می دهند که بر ثروت و قدرت خود تکیه کند و نیازمند بیرون نباشد؛ زیرا هر کشور و جامعه ای وقتی نیازهایش را خود برطرف کند و نیازمند بیرون نباشد دیگر نیازی نیست که ثروت و قدرت را از کشورهای خارجی وارد کند و دچار وابستگی شود.
رئیس اوقاف و امور خیریه بشاگرد تصریح کرد: این جهت دهی موجب می شود تا دولت بتواند از یک ظرفیت بالقوه برای برطرف شدن فقر، محرومیت، تامین بهداشت، توسعه فرهنگی و اجتماعی بهره برداری کند.
وی با اشاره به نام گذاری سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» توسط رهبر معظم انقلاب گفت: اقتصاد مقاومتی از مهمترین دغدغههای مقام معظم رهبری و از مطالبات مردمی و چند سالی است که این طرح به دولت ابلاغ شده است و باید به بهترین شکل ممکن عملیاتی شود.
تعاونی مهر رضوان میناب واقع در شهرک المهدی با یک هزار و 48 عضو از مهمترین تعاونیهای فعال در قالب پروژه مسکن مهر در این شهرستان است که ساکنان آن به جهت عمل نکردن دولت در مقابل برخی تعهداتش در قبال آنان به شدت از وضعیت مسکن خود گلهمند هستند؛مسکن مهر رضوان یکی از پروژه های بزرگ شهرستان و استان است و با افتتاح این پروژه به صورت کامل 1047 خانوار در میناب خانه دارمی شوند.
به گزارش عصر بشاگرد؛ باگذشت 5 سال از تاریخ تحویل واحدهای مسکن مهر رضوان میناب که با شعار خانه دار کردن مردم بود متاسفانه با گذشت چندین سال از تاریخ تحویل واحدهای مسکن مهر میناب هنوز بیشتر واحدهای تحویل خریداران نکردیده است و پیمانکارر پروژه مسکن مهررضوان درخواست مبلغ بیست وچهارمیلیون ریال بابت هزینه آسفالت و هزینه محوطه مجتمع مسکونی از خریداران مجتمع مسکونی درخواست کرده است.
کمبود شعبه بانکی و دستگاه خودپرداز در سردشت بشاگرد به یکی از مشکلات اساسی مردم این بخش تبدیل شده است و شهر سردشت به عنوان مرکز شهرستان بشاگرد فقط یک شعبه بانک دارد و جوابگوی نیازمندیهای شهر نیست.
نماینده مردم میناب در مجلس: دولت واگذاری پروژههای عمرانی به بخش خصوصی را تسریع کند.نماینده مردم میناب، رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد در مجلس شورای اسلامی گفت: بهترین راهحل برای اجرای سریعتر پروژههای عمرانی کشور، واگذاری آنها به بخش خصوصی است و دولت این واگذاریها را تسریع کند.
به گزارش عصـربشاگرد سید عبدالکریم هاشمی نخلابراهیمی با اشاره به وجود ۱۰۰ هزار پروژه ناتمام عمرانی در سراسر کشور و محدودیت اعتبارات دولتی برای تکمیل این پروژهها، اظهار داشت: بهترین راه حل برای تکمیل سریعتر پروژههای عمرانی در کشور واگذاری آنها به بخش خصوصی است. وی گفت: سقف اعتباری که دولت میتواند در سال آینده برای اجرای پروژههای عمرانی در کشور هزینه کند، معادل ۱۵ تا ۲۰ هزار میلیارد تومان است و با این میزان اعتبار کمتر از ۸ هزار پروژه قابل تکمیل است. نماینده مردم میناب، رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: قریب به ۱۰۰ هزار پروژه در کشور در زمان دولت گذشته کلنگزنی شده که امکان بهرهبرداری از آنها در مدت کوتاه وجود ندارد. هاشمی نخلابراهیمی ادامه داد: انتظارات مردم از یک سو و عدم بهرهبرداری به موقع پروژهها در موعد مقرر موجب شد که دولت و مجلس در طول دو سال اخیر به دنبال راه حلی برای تکمیل پروژهها باشند و واگذاری پروژهها به بخش خصوصی برای دورههای زمانی ۵ تا ۱۵ ساله راهکار معقول و مناسبی بهشمار میرود. عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس میزان اعتبار مورد نیاز برای تکمیل پروژههای نیمه تمام در کشور را ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار میلیارد تومان بر اساس تورم و شرایط کنونی کشور ارزیابی کرد و گفت: سرمایه بخش خصوصی میتواند دست کم سالانه ۱۰ هزار پروژه را به اتمام برساند. وی برنامهریزی برای واگذاری مناسب پروژهها به بخش خصوصی و کاهش ریسک در این زمینه را برای تشویق بخش خصوصی برای ورود به این بخش را ضروری دانست و گفت: در برنامه ششم توسعه کشور نیز ابعاد عملیاتی اجرای این طرح دیده شدهاست. هاشمی نخلابراهیمی خاطرنشان کرد: پروژههای راه، ورزشی و تولید آبشیرین و برق از جمله بخشهای جذاب برای حضور بخش خصوصی است.
کسانی باید شرمنده باشند که بابک زنجانی درست کردند و دکل نفتی را گم کردند. این جمله طلایی و بیسابقهای است که اسحاق جهانگیری، صبح دوشنبه در هفدهمین همایش ملی معرفی واحدهای صنعتی و خدماتی سبز بیان کرد. بیسابقه از آن جهت که معاون اول رئیس جمهور استثنائا حرف درستی زد و به یکی از مهمترین عوامل فساد در کشور یعنی ریشههای مفاسدی چون بابک زنجانی اشاره میکند که از قضا باید آن را در پدر معنوی حزب متبوع جهانگیری یعنی کارگزاران سازندگی دنبال کرد. اما چرا جهانگیری چنین حرفی زد و چه عاملی باعث شد که او ناخواسته به شرایطی برسد که چنین حرفی از دهانش خارج شود و موجب رو شدن دست دولت یازدهم و هاشمی رفسنجانی بشود!؟ ماجرا از آنجا شروع شد که احمد توکلی در سخنانی گفته بود؛ دولت از اینکه انتشار شاخص رشد اقتصادی را محرمانه کرده و اعلام نمیکند، باید شرمنده باشد. این سخن حق، که توکلی در مقام نمایندگی مردم به زبان آورد مثل هر انتقاد دیگری برای دولتمردان قابل تحمل نبود و سبب شد که معاون اول رئیس جمهور واکنشی انفجاری به آن نشان دهد و آن قدر عصبانی شود که ناخواسته علیه روحانی و هاشمی هم حرف بزند! در آن جلسه، جهانگیری با ابراز تاسف از اینکه برخی گفتهاند دولت در انعکاس یکی از شاخصهای اقتصادی در سه ماهه گذشته تعلل داشته و باید از این بابت شرمنده باشد، گفت: «البته تذکر لازم است و ما به دنبال شفافیت هستیم تا آمار مورد نیاز مردم را در اختیارشان قرار دهیم اما کسانی که این تعابیر را به کار میبرند، خودشان باید شرمنده اقداماتی باشند که کشور را به دست ویرانی میسپرد... آقایان در کشور ما کل پول نفت را بردند، خرج کردند و بدهیهای سنگین به بار آوردند» و بعد در حالی که سخنی از میزان ذخیره موجود در صندوق توسعه ملی نمیگفت، در اظهارنظری که حاکی از بیاطلاعی از میزان بدهی دولت، آن هم بعد از سی ماه از شروع به کارش بود گفت: «آنها یک دولت بدهکار به جا گذاشتند که در برخی آمارها گفته میشود(!)380 هزار میلیارد تومان بدهی دارد.» جهانگیری در اشتباهی دیگر و در حالی که بانک مرکزی در دولت قبل، چند بار بدون اطلاع قبلی از بانکها برداشت کرده بود، موضوع را کاملا برعکس روایت کرد و افزود:« کسانی باید شرمنده باشند که 17 هزار میلیارد تومان را ظرف یک ماه و نیم بدون مجوز از منابع بانک مرکزی برداشت کردهاند.» و بالاخره در اوج این عصبانیت جملهای که نباید میگفت را به زبان آورد که « کسانی باید شرمنده باشند که فساد را در کشور نهادینه کردند : کسانی باید شرمنده باشند که بابک زنجانی را درست کردند» و به یاد نیاورد بابک زنجانی از دست حسن روحانی جایزه گرفته و عکسی به یادگار و با لبانی خندان انداختهاند! به یاد نیاورد که بابک زنجانی برآمده از سیستم بیمار هاشمی رفسنجانی است و با او هم چند عکس یادگاری دارد و از دست او هم جایزه گرفته است! بابک زنجانی، رانندهای که در سیستم هاشمی میلیاردر شد! عباراتی را که میخوانید مصاحبه سیام شهریور 1392 بابک زنجانی با نشریه زنجیرهای و اصلاحطلب آسمان (از رسانههای حزب زیر دست هاشمی یعنی کارگزاران) است. داستان پیدایش اقتصادی پدیدهای به نام زنجانی به حدود 20 سال پیش برمیگردد و دستپخت برخی معترضان امروزی است و نه صرفا 2 سال پیش؛ این داستان را نباید تقطیع کرد و از وسط یا انتها خواند. «زمانی که در پادگان ولیعصر تهران سرباز بودم، آقای هاشمی رفسنجانی برای بازدید به آنجا آمدند، گفتند تعدادی سرباز برای ریاستجمهوری، بانک مرکزی و جاهای مختلف انتخاب کنند. وقتی به عنوان سرباز به بانک مرکزی رفتم گفتند شما باید بهعنوان راننده، آقای نوربخش را جابهجا کنید. حدود 5 ماه از سربازیام مانده بود. من در دفتر آقای نوربخش کار ثبت نامهها را انجام میدادم، بعد هم رانندگی آقای نوربخش را میکردم. بعد از خدمت ... آقای نوربخش 4-5 جا را انتخاب کرده بود و برای کنترل بازار به آنها دلار میداد تا در بازار پخش کنند. دلار 300 تومان بود و همه میگفتند دلار میخواهد هزار تومان شود. مردم میرفتند شب تا صبح در صف بانکها میخوابیدند تا دلار بگیرند و در بازار بفروشند.آقای نوربخش به من گفت شما هم بیا در این مجموعههایی که دارند دلار تزریق میکنند و 4 یا 5 نفر بودند، کار کن. اولین روز 17 میلیون دلار ارز در بازار توزیع کردم و اولین کارمزد من هم 17 میلیون تومان (2 دهه پیش) بود. با آن پول هم یک دفتر در میرداماد (خیابانی که بانک مرکزی نیز همان جاست) خریدم. هر روز دلار میگرفتم و در بازار میفروختم... (درباره عکس با هاشمی و خاتمی و روحانی) من پیش این آقایان رفتم تا جایزه بگیرم... تا حالا سه چهار بار آقای هاشمی را از نزدیک دیدهام. بعد از انتخابات خدمت ایشان رفتم و توضیحی درباره کارهایم به ایشان دادم. بیشتر از 8 سال است که عکس ایشان در اتاقم هست.» اکنون بهتر میتوان همصدا با معاون اول رئیس جمهور شرمندگی دولت هاشمی رفسنجانی را فریاد زد. شریک دزد و رفیق قافله! اما همین جریان آلوده سیاسی که این روزها حرفهای عوامفریب در حمایت از حقوق مردم و پاسداری از بیتالمال میزنند، گاه سخنان جالبی گفتهاند که در حافظه تاریخ ثبت است اما چون خودشان فراموش کردهاند، امروز 180 درجه مخالف همان حرفها را میزنند و به روی مبارکشان هم نمیآورند که روزگاری، در همراهی از مفسدان و دزدها از هم سبقت میگرفتند و برای آنها آه و ناله سر میدادند و اشک میریختند! به عنوان نمونه، صادق زیباکلام این جملات را در دفاع از مهآفرید خسروی متهم اول فساد 3 هزار میلیارد تومانی که با چمدانهای رشوه پر از پول مشغول آلودهسازی اقتصادی بود، عنوان کرده است: «او نه تنها جرمی مرتکب نشده بلکه باید به وی نشان لیاقت داد» اما در عمل وی به اعدام محکوم شده است. دادگاه سیاسی بود و برای ارضای افکار عمومی. مهآفرید خسروی بیش از یک دهه تلاش شبانهروزی کرده و توانسته با راهاندازی 22 شرکت، 17 هزار نفر را حقوقبگیر کند. او دارای توان بالای مدیریتی در حد بیل گیتس و استیو جابز است و اساساً روح کارآفرینانی از این دست، از زد و بند و اختلاس و کارهای خلاف بری است. او بزرگترین خدمات را به اقتصاد کشور کرده است.» میبینید که اعطای مدال لیاقت به دزدها و گردنهگیران و غارتگران بیتالمال، در خون این جریان است و افزون بر آنکه هاشمی و روحانی از زنجانی تجلیل کردند، زیباکلام تقاضای نشان لیاقت برای یک مفسد فیالارض و تروریست اقتصادی میکند! شاید حالا بهتر بتوان فهمید که چرا این شخص جزو 10 نفر اول تأمینکننده تیترها و مصاحبهها و تحلیلهای تمام نشریات زنجیرهای است! آمار و ارقامی که شرمندهها را بهتر نشان میدهد پس از این سخنان، احمد توکلی در نامهای به اسحاق جهانگیری با برشمردن برخی آمار و ارقام تلخ و ناراحتکننده خطاب به وی نوشت: «برادر جهانگیری، به خاطر وضع مردم و دو بسته سیاستی ضدرکود شما که دردی را دوا نکرده، من شرمندهام شما چطور؟ اگر دولتی به مردم خویش وعدههایی داد ولی در عمل آن وعدهها لباس تحقق نپوشید، باید احساس سرافرازی کند یا احساس شرم به وی دست دهد و ابراز شرمندگی نماید؟ فکر نمیکنم پاسختان با جواب من که احساس شرمندگی را حق و ابراز آن را وظیفه میدانم، تفاوتی داشته باشد. ... فقر ناشی از رکود آغاز شده در گذشته و تشدید شده در دولت تدبیر و امید کارتنخوابی را به زنان تعمیم داده، سن ازدواج را بالا برده و نرخ طلاق را افزوده و... و دو بسته سیاستی ضد رکود شما نیز دردی را دوا نکرده است. من با برخی از دوستانم چه در دولت پیشین و چه در دولت فعلی همواره دلسوزانه انتقاد همراه با راهحل داشتهایم، با این وجود، از این وضعیت شرمنده هستیم. شما را نمیدانم! شما آمدهاید که تحولی در رفتار و سیاست و عملکردهای گذشته ایجاد کنید، نه آن که به بهانه اینکه عدهای در دولت گذشته کارهای آن دولت را تحمل میکردند، اولا به کسی حق ندهید اگر دولت شما کار مشابهی کرد، انتقادی بکند، ثانیا فقط لطمات دولت پیشین را ذکر کنید و خدماتش را به کلی ناگفته بگذارید، و ثالثا، کاری را از آنان بد بدانید و مستوجب شرمندگی و اعتذار ولی اگر خودتان مبتلا شدید سرفرازی کنید. فقط یک نمونه آمار رسمی نشان میدهد که طی 27 ماه (دو سال و 3 ماه از تابستان 1392 تا پاییز 1394) از عملکرد این دولت، نه تنها به طور خالص شغلی ایجاد نشده، بلکه هر ماه 5352 ایرانی شغلشان را از دست دادهاند! با توجه به وعدههای مکرر رونق و ناکامی بستههای سیاستی دولت که این وضعیت تلخ نشانی از آن است، شرمندگی شایسته است، نه فرا افکنی.» اکنون باید دید دولتمردان دولت یازدهم، با این پرونده پر از خالی اقتصادی و با این اوضاع آشفته و رکود حاکم بر تولید، همچنان خود را فرشته نجات مردم میدانند و ترجیح میدهند به همه به جز خودشان حمله کنند یا شرمنده میشوند به خاطر بابک زنجانیها، به خاطر رکود، به خاطر کوچکتر شدن سفره مردم، به خاطر بیکاری فزاینده مردم، به خاطر اینکه به گفته وزیر کار هر دقیقه یک ایرانی بیکار میشود، به خاطر تعطیلی هزاران واحد تولیدی و بیکار شدن هزاران نیروی کار، به خاطر تعطیلی کامل پروژههای مسکن و ناامید شدن میلیونها خانوار و بیکار شدن هزاران تن از مردم، به خاطر.... اکنون همه با آقای جهانگیری موافقند که «کسانی باید شرمنده باشند که بابک زنجانی را درست کردند.»
گزارشی از فعالیت های اقتصادی حسین، سیروس، بیژن و رفقای انگلیسی:
زاکانی همچنین نام محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت روحانی را نیز به میان کشید و گفت او باید به خاطر دریافت مبالغ کلانی پول از فردی به نام ترقیجاه، پاسخگو باشد. سیروس ناصری، دلال بزرگ نفتی نیز از اسمهایی بود که زاکانی به آن اشاره کرد و درباره مراودات مالی و دلالی او با انگلیسیها اطلاعاتی ارائه کرد! به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، روز گذشته علیرضا زاکانی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با برگزاری یک نشست خبری اظهارات و اطلاعاتی تکاندهنده از فساد اقتصادی برخی مدیران دولت یازدهم مطرح کرد. او با برشمردن موارد این فساد و اشاره به جزئیات فسادهای صورت گرفته، از حسن روحانی خواست برای مبارزه با فساد سازمانیافته، از برادر خود حسین فریدون، دفتر خود به ریاست محمد نهاوندیان و نیز بیژن زنگنه پیگیریهایی را انجام دهد. زاکانی همچنین نام محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت روحانی را نیز به میان کشید و گفت او باید به خاطر دریافت مبالغ کلانی پول از فردی به نام ترقیجاه، پاسخگو باشد. سیروس ناصری، دلال بزرگ نفتی نیز از اسمهایی بود که زاکانی به آن اشاره کرد و درباره مراودات مالی و دلالی او با انگلیسیها اطلاعاتی ارائه کرد! در ادامه و با توجه به محدودیتهایی که علیه رسانهها بویژه «وطن امروز» اعمال میشود، بخشهایی از افشاگری زاکانی میآید. علیرضا زاکانی عصر دیروز (سهشنبه) طی سخنانی در نشست خبری با عنوان «گزارش یک فاجعه» که در محل دانشکده رسانه فارس برگزار شد، اظهار داشت: امروز نوعی غارت و چپاول ثروت ملی در ابعاد گسترده ملی در حال انجام است که بخشهای وسیعی از دولت را هم آلوده کرده است. یک جریان خاص و مشکوک که سوابقش برای ما روشن است، برجام و توافق هستهای را به عنوان ابزار تجارت غیرقانونی خودش مورد استفاده قرار میدهد و برجام را در واقع یک ابزار برای این فعالیتهای اقتصادی غیرقانونی خودش میداند. وی افزود: یک شبکه دلالی خطرناک و مخوف با مشارکت برخی دولتیها توانسته است با خارج از کشور ارتباط برقرار کند و در حال فروختن کشور با ثمن پایین است. وی در توضیح ابعاد موج کشورفروشی در پسابرجام گفت: متأسفانه این ابعاد فراتر از شرایط گذشته سایر ارکان را هم دربرگرفته است، آقای رئیسجمهور به جای اینکه به دنبال فساد و سازمان فساد بگردند، بهتر است به برادر خودشان، دفتر خودشان و وزارت نفت توجه کنند. باید پرسید آقای زنگنه در قراردادهای جدید نفتی چه خیالی در سر میپروراند. وزارتخانههای راه، امور خارجه، ارتباطات، تعاون و رفاه اجتماعی و برخی وزارتخانههای دیگر، مورد نظر این گروه فاسد قرار گرفتهاند و اسناد متقنی از این موضوع در دست ماست. جزئیاتی از کرسنت زاکانی در ادامه اظهاراتش درباره فساد سازمان یافته در دوران پسابرجام گفت: امروز با یک شبکه بزرگ فساد مواجه هستیم که به بهانه شرایط پسابرجام و پساتحریم به دنبال تصاحب قدرت برای کسب ثروت افزون هستند. آقای روحانی به عنوان رئیسجمهور ایران امروز مسؤول کشور هستند و باید از اطرافیان خود صیانت کنند. نمیشود. دو و نیم سال هر هفته روزهای دوشنبه جلساتی در تهران برگزار شود و آقای سیروس ناصری هر هفته از اروپا حرکت کند تا به این جلسات برسد و در این جلسات هم به دنبال عقیم کردن تولید داخلی و وابستگی به خارج باشند. عدهای فقط به پورسانتهای خودشان فکر میکنند و به بهانه ورود سرمایهگذارهای خارجی، به دنبال پر کردن جیبهای خودشان هستند. نماینده تهران در مجلس یادآور شد: مسیری که در قرارداد کرسنت دنبال کردیم که البته آقای زنگنه و تیمشان و کسانی که در دادگاه حکم انفصالشان از خدمت صادر شده بود، هنرنماییهایی داشتند، شفاف بود. در این مسیر، حداقل 2 گروه دلالی کردند. در سال 80 «مهدی هاشمی» و «عباس یزدانپناه یزدی» دلالی کردند و در سال 83 «علی ترقیجاه» دلالی کرده است. آن حزبی که امروز داعیه لیست دادن در کشور را در آستانه انتخابات دارد و البته آقای رئیسجمهور هم اهتمام دارد، باید بدانید این حزب از «علی ترقیجاه» پول گرفته و اسناد آن وجود دارد. آقای نوبخت باید به این سوالات پاسخ دهد. احترام و رفاقت سرجایش اما آقای نوبخت باید به این پرسشهای اساسی ملت پاسخ دهند. زاکانی یادآور شد: ما در خلال رسیدگی به این پرونده، به سندی دست یافتیم که این سند قراردادی بین «حمیدضیاءجعفر» مدیرعامل سابق کرسنت و شخص «مهدی هاشمی» است که در 5 هفته دادگاه لاهه «حمید جعفر» و «عباس یزدانپناه یزدی» به صراحت گفتهاند طرف این قرارداد «مهدی هاشمی» است و تعهداتی را در قبال خارجیها برعهده گرفته است. زاکانی همچنین خاطرنشان کرد: آقای هاشمیرفسنجانی به جای فرار از پاسخگویی، جنایات برخی فرزندانش را توضیح دهد، از قوهقضائیه هم میخواهم بپرسم چرا این اسناد را به سمع و نظر مردم نمیرساند و چرا هنوز «مهدی هاشمی» بابت این اسناد محاکمه نشده است؟ نماینده تهران در مجلس همچنین گفت: در این بررسیها دریافتم 2 گروه دیگر دلال هم در داخل کشور هستند. در متن قراردادی که بین «مهدی هاشمی» و «حمید جعفر» بسته شده در بند «س» اعلام میکند 8 سنت به ازای هر 50 سنت فردی دریافت میکند، گروه دیگری هم طبق این قرارداد در ایران هستند که یک تا 5/1 درصد از «حمید جعفر» دریافت میکنند. مابهازای همین 50 سنت، 8 سنت به کسی در داخل ایران داده میشود که در این قرارداد مطرح شده، اتفاقاً آقای مهدی هاشمی نباید کنکاش کند که این فرد چه کسی است. زاکانی در ادامه این نشست اظهار داشت: باید از آقای زنگنه پرسید که چرا در دوران صدارت شما فردی به ازای هر 50 سنت که این شرکت به ملت ایران پرداخت میکرد 8 سنت دریافت میکرده است. نماینده مردم تهران در مجلس اظهار داشت: گروه دومی در این پرونده وجود دارد که ما به ازای اصل قرارداد و کل سود یک تا 5/1 درصد پورسانت دریافت میکنند. وی ادامه داد: دستگاههای اطلاعاتی پیرامون این مساله که برخی اسناد توسط پلیس ضد فساد انگلیس به واسطه درخواست پلیس نروژ از اسناد دفتر عباس یزدانپناهیزدی استخراج شده و بنا به درخواست سازمان بازرسی کل کشور به داخل منتقل شده است، بررسی کنند؛ متاسفانه سازمان بازرسی کل کشور یک کلمه درباره این مساله با ما که نمایندگان ملت هستیم صحبت نکرده است. نماینده مردم تهران در مجلس با طرح این سوال که آقای زنگنه باید معلوم کند که چه کسی در برابر هر 50 سنت مبلغ 8 سنت پورسانت میگرفته است، اظهار داشت: یک گروه فساد متاسفانه در مقابل سهم 50سنتی 60 میلیون ایرانی 8 سنت پورسانت دریافت میکرده است و باید این توضیح ارائه شود که چه کسی یک تا 5/1 درصد از این معامله پرسود برای خارجیها که سرتاسر آن فساد است دریافت میکرده است. زاکانی با تاکید بر اینکه دولت باید براساس حکم دادگاه و تایید جرم افرادی مانند آقای جوادی (مدیرعامل شرکت ملی نفت) اقدام کند، گفت: متاسفانه دولت یازدهم در زمینه ابطال این قرارداد و احقاق حق مردم ایران کاهلی میکند. سیروس، بیژن و رفقای انگلیسی! نماینده مردم تهران در مجلس در نشست خبری سهشنبه به مافیای کاسبان برجام اشاره کرد و گفت: اما امروز به بهانه عبور از تحریمها با یک مقدمهچینی انجام شده در سالهای گذشته شاهد ظهور و بروز گروهی هستیم که با حضور افرادی مانند سیروس ناصری که علیالظاهر دیپلمات بوده و در واقع یک دلال بزرگ نفتی است اقداماتی در حال انجام است. وی ادامه داد: سیروس ناصری در مذاکرات 598 و مسیر مذاکرات هستهای در دهه 80 نقش فعالی داشت و در سال 84 به دنبال دریافت 500 هزار دلار رشوه تحت پیگرد قرار گرفت و از کشور فرار کرد و در ادامه به عنوان مشاور حقوقی یکی از کارتلهای بزرگ نفتی به عنوان شرکت «هندوجا» که وابسته به سرویسهای خارجی است به عنوان کسی که سرپنجههای جدا شده از اقتصاد این کشور را میخواهد به ایران بازگرداند؛ فعالیت میکند. ناصری با دنبال کردن پرونده این شرکت [هندوجا] در داخل و گرفتن زمینهای آنها، در فرمانیه شرکتی با عنوان شرکت «آشودا کیش» ایجاد کرد. نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: دوشنبهها در دفتر ریاست محترم جمهوری جلسهای تشکیل میشود که هدف آن جذب سرمایهگذاری خارجی است و آقای ناصری که معمولا در خارج از کشور به سر میبرد عضو ثابت این جلسات بوده و نقش اساسی را در حوزه نفت ایفا میکند. اولین اقدام این افراد ایجاد قراردادهای نسل سوم بیع متقابل بود. وی اضافه کرد: گروهی به سرپرستی آقای ابراهیمی از حقوقدانهای بزرگ کشور کارگروهی را برای بازبینی این قراردادها تشکیل دادند و با این نظر که قراردادها باید به تصویب مجلس برسد مشغول تصحیح این قراردادها شدند. وی ادامه داد: ولی همزمان در دوبی و با مسیری که آقای ناصری طی میکرد کارگروه دیگری با حضور کارشناسان حقوقی شرکت «هندوجا» برای قراردادهای نفتی ایران اقدام به تنظیم سند کردند. زاکانی تصریح کرد:یک سند سندی بود که کارگروه آقای ابراهیمی آن را انجام داد و سند دوم نیز سندی بود که کارشناسان شرکت هندوجا آن را نوشتند و سند سوم هم همان سندی است که بعد از اعتراض به سند هندوجا با یک سند تلفیقی از سوی آقای حسینی تنظیم شد و در آبان ماه امسال خلاصه 11 صفحهای آن از سوی هیات دولت تصویب شد. وی اظهار داشت: بعد از تنظیم این قرارداد ما با صحنهای مواجه شدیم که در همه مراحل نفت ما، نسبت به واگذاری بزرگترین دارایی خود اقدام به دست و دل بازی کردیم. زاکانی با بیان اینکه طرفداران این قرارداد ادعا میکنند ما نیاز به سرمایهگذاری، تجربه و تخصص خارجی داریم، تصریح کرد: وقتی در سال 84 دست این گروهها از صنعت نفت ایران جدا شد آنها با تشکیل شرکتهای خصوصی امکانی را فراهم کردند که در سال 92 بتوانند 50 درصد سهم داخلی قرارداد را نیز به شرکتهای متعلق به آقای زنگنه و برخی اعضای دولت واگذار کنند. نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکید ایران بر بهرهگیری از میادین مشترک، گفت: ولی در این قراردادها هم میادین مشترک و هم میادین داخلی مدنظر است و متاسفانه بهرهبرداری از میادین داخلی به جای تاکید بر بهرهگیری از میادین مشترک دارای اولویت است. زاکانی با بیان اینکه آیا این نمیتواند سوال باشد که چرا ما در خلیج فارس از میادین مشترک کمترین برداشت را داریم، تصریح کرد: سوال ما این است که آقای ناصری چه نسبتی با شرکتهایی در راسالخیمه و رقیبان ما در بهرهبرداری از میادین مشترک دارد و آقای زنگنه نباید پاسخگوی عدم اولویت دادن به بهرهبرداری از میادین مشترک و اینکه چه کسانی پورسانت میگیرند که نگذارند سیاست ما درباره برداشت از میادین مشترک عملی شود، باشد؟ وی ادامه داد: هدفگذاری این گروه این است که در بخش نفت شرکتهای خصوصی همین افراد با شرکتهای خارجی مشارکت کنند و برخلاف قرارداد به این شرکتها مجوز داده شده که میتواند در خارج تاسیس شوند و در نهایت همه این شرکتها در باشگاه نفت و نیرو، دارایی ملت ایران را به غارت ببرند. فریدون در کشور چه میکند؟ زاکانی در ادامه به حسین فریدون، برادر حسن روحانی اشاره کرد و گفت: من تعجب میکنم چرا آقای روحانی که تاکید بر مبارزه با فساد دارد از برادر خود غفلت دارد؛ یک عده بیایند و بگویند برادر رئیسجمهور در این کشور چه کار میکند. وی با اشاره به سابقه مقابله برخی دلسوزان با فساد در دولتها، گفت: وقتی ما به معاون اولی آقای رحیمی در دولت قبل معترض بودیم عدهای به ما میگفتند این مسائل را نگوییم ولی ما روی حرف خود تاکید کردیم و در نهایت دیدیم که این فرد محکوم شد و به زندان افتاد. وی ادامه داد: امروز افرادی تحت قالب شرکتهای تاسیس شده در خارج از کشور با دستورالعملهایی که بیگانگان برای ما نوشتهاند میخواهند سرمایههای کشور را نابود کنند و امثال گروه هندوجا در این راستا به منافع خود رسیدهاند. زاکانی ادامه داد: چرا مردم ما باید از حقوق یک تا 2 میلیونی محروم باشند ولی خانواده عدهای در سوییس و انگلیس زندگی کرده و به عنوان نابغه اقتصادی اموال ملت را به یغما ببرند. وی با بیان اینکه امروز نیازمند پالایش جدی در بخشهای مختلف کشور هستیم و هر مجموعهای حتی مجلس باید این پالایش را از خود شروع کند، اظهار داشت: دولت باید از خود و آقای روحانی از برادر و دفترش این پالایش را شروع کند. زاکانی با اشاره به دوره رای اعتماد به وزرای دولت اظهار داشت: رئیسجمهور در زمان رای اعتماد آقای زنگنه گفت من 2 ماه هم نمیتوانم وزارت نفت را با سرپرست اداره کنم و در آن روز من شک نداشتم که ما در کرسنت محکوم میشویم و در نهایت نیز دیدیم که با تبانی داور کانادایی و بیمسؤولیتی وزارت نفت ما محکوم شدیم. نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمال وزارت نفت در دفاع از حق ایران در پرونده کرسنت، گفت: من از دفتر حقوقی درخواست میکنم لایحه دفاعیه ایران در دادگاه لاهه را ترجمه کنند تا مردم ببینند چه چیزی در این لایحه نوشته شده است؛ آقای محبی که سالهاست بر اریکه حقوقی کشور تکیه زده چرا این لایحه را ترجمه نمیکند. وی ادامه داد: ما امروز وظیفه داشتیم در حد کلیات و سرنخها صحبت کنیم و به آقای روحانی نیز میگویم راه پیشرفت ملت تکیه بر توان داخلی و استعدادهای جوانان ایران است نه راهی که عناصر رانتخوار و جاسوس در مقابل شما قرار میدهند. زاکانی با بیان اینکه آقای رئیسجمهور در مبارزه با فساد ابتدا باید از اطراف خود شروع کند، تصریح کرد: پس از اینکه آقای روحانی مبارزه با فساد را از نزدیکانش شروع کرد، هر فساد دیگری که در کشور میداند افشا کند؛ اما به آقای رئیسجمهور میگویم زمانی حرف شما در مبارزه با فساد قابل توجه است که چشم بر همراهان خود نبندید. پورسانت ملاقات عجیب را چه کسی خورد؟ زاکانی در ادامه این نشست خبری با بیان اینکه سه گروه در خارج از سازمانهای فساد حمایت میکنند، اظهار داشت: گروه اول کشورهای مختلف به وسیله سرویسهای اطلاعاتیشان و گروه دوم کارتلهای اقتصادی مانند شرکت هندوجا و گروه سوم شرکتهای خاص هدفگذاری شده هستند که از این سازمانها حمایت میکنند.زاکانی با اشاره به دیدار رئیسجمهور با رئیس شرکت ایرباس و پژو گفت: چه زمانی سابقه داشته که رئیسجمهور کشور با مسؤول یک شرکت خارجی مانند ایرباس جلسه بگذارد؟ سوال این است پورسانت جوش دادن این معامله به جیب چه کسی واریز خواهد شد و چرا باید همه چیز در این دولت محرمانه باشد؟ استیضاح زنگنه آماده است زاکانی در ادامه با طرح این سوال که چرا قوهقضائیه به پرونده مفتوح آقای زنگنه وزیر نفت رسیدگی نمیکند، تصریح کرد: باید دستگاه قضایی به این پرونده هم رسیدگی کند. مجلس به این موضوعات حساس است و مسائل را پیگیری میکند. همین الان استیضاح آقای زنگنه آماده است ولی ما میخواهیم دولت خودش اصلاح امور را آغاز کند، هرچند اعتراض ما پابرجاست اما متأسفانه گوش شنوایی وجود ندارد. وی با بیان اینکه وجود افرادی مانند آقای زنگنه در وزارت نفت سم مهلکی برای بخش انرژی کشور است، گفت: شرایط به سمتی پیش رفته که باید نفت را امروز به یکپنجم قیمت واقعی آن بفروشیم. امروز با قراردادهای IPC که اشکالات متنوعی دارد و در تناقض آشکار با سیاستهای نظام و مغایر قانون اساسی است، مواجه هستیم؛ این قاعده متأسفانه شکل گرفته و جالب اینجاست که وقتی معترض میشویم، میگویند این چند قرارداد است و هنوز به قرارداد واحد نرسیدهایم، باید گفت اگر صدای نمایندگان ملت درنمیآمد، با همان 11 صفحه قرارداد، کل ذخایر کشور را میفروختند و دارایی ملت را به یغما میبردند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره)بشاگرد از افتتاح کارگاه آموزشی تابلوفرش در روستای دستگرد درگاز خبر داد.
به گزارش عصـر بشاگرد محمود والی در گفتگو با خبرنگار بشاگرد نیوز گفت: این کارگاه آموزشی با هدف ایجاد اشتغال پایدار و مولد برای زنان خانه دار عضو جامعه هدف این نهاد راه اندازی شده است. وی اظهارکرد: استقبال بسیار خوبی از این دوره آموزشی صورت گرفته و هم اکنون ۴۰ نفر از هنرجویان در این کارگاه مشغول فراگیری آخرین متدها و روشهای روز تابلوفرش بافی هستند. مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان بشاگرد تصریح کرد: زودبازده بودن و توانمند کردن خانواده های جامعه هدف از دیگر اهداف مدنظر در برگزاری این دوره آموزشی است. والی در ادامه با اشاره به ظرفیت روستاهای منطقه، خاطرنشان کرد: بهره برداری از این قابلیت ها و بکارگیری مناسب آنها مستلزم سرکشی مداوم از روستاهاست. این دوره آموزشی از ۲۶ بهمن ماه آغاز و به مدت ۴۵ روز در روستای دستگرد درگاز بخش گوهران ادامه دارد.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان هرمزگان از آغاز گل دهی درختچه ی بادام کوهی در مناطق کوهشاه احمدی ، گنو ، بستک ، و بشاگرد این استان خبر داد.
به گزارش عصـر بشاگرد به نقل از خبرگزاری برنا مجید پوربلیغی گفت : بادام کوهی درختچه ای است از قاعده منشعب و پر شاخه ، با شاخه های ترکه ای و راست غالبا در فصل تابستان بدون برگ و برگهای آن که بیشتر در بهار دیده می شود خطی سرنیزه ای یا قاشقی با لبه ی کنگره ای است که شروع به گلدهی کرده و گل آن سفید و قرمز رنگ می باشد. وی افزود : از میوه ی بادام کوهی برای روغن کشی استفاده می شود و مغز شیرین شده ی آن مصرف خوراکی دارد که اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان در نظر دارد جهت ساماندهی برداشت این میوه و حفاظت از آن طرحی را تهیه و به مرحله ی اجرا در آورد. پوربلیغی اضافه کرد: این طرح شامل جمع آوری میوه بادام کوهی و شیرین کردن آن تا مرحله فروش در بازار می باشد که با مطالعات انجام شده در منطقه رویشگاهی گونه مذکور و مذاکره با شوراهای روستاهای مربوطه و دهیاران منطقه نسبت به طرح توسط این اداره کل و بستن قرارداد طبق طرح با مجریان معرفی شده از طرف دهیاری که واجد شرایط نیز میباشند ، در ساماندهی برداشت و فروش میوه بادام کوهی و حفاظت از آن و رویشگاههای آن اقدامات لازم بعمل آید.
کاندید حوزه مرکز هرمزگان در انتخابات اظهار کرد:فساد اقتصادی موجود در جامعه ناشی از کم کاری نمایندگان است چنانچه اگر کار نظارت به درستی انجام شود استان ما با وجود منابع و ذخایر سرشار محروم نمی ماند.
به گزارش عصـربشاگرد به نقل از هرمزپرس؛ مهدی ملاحی، کاندید حوزه مرکز هرمزگان در مجلس شورای اسلامی در نشست پاتوق فکری مطالبه گری انتخابات با اعضای شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان هرمزگان با بیان اینکه فرد دارای بینش سیاسی باید وارد مجلس شود،گفت: فعالیت در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، کمیسیون آموزش و تحقیقات اولویت هایم است اما با توجه به چالش های استان از جمله بیکاری و اشتغال جوانان کمیسیون امور اجتماعی را انتخاب خواهم کرد.
ملاحی با بیان اینکه بین رکود و کاهش بیکاری رابطه عکس وجود دارد؛ اظهار کرد: نمی توان موضوعات را به هم ارتباط داد بعنوان مثال هاشمی رفسنجانی با شعار سازندگی آمد اما به عدالت اقتصادی توجه نداشت لذا خروجی از تورم ، کاهش شکاف طبقانی و توزیع نابرابر امکانات را بهمراه داشت اما نتوانست موفق شود.
وی افزود: در دولت بعد موفقیت هایی در زمینه اقتصادی ایجاد شد و باعث رشد اقتصادی در فضای بین المللی شد با این حال ضعف هایی هم داشت همین طور دولت بعدی عدالت اجتماعی را بهمراه داشت اما رشد اقتصادی منفی را در پی داشت.
این کاندید با بیان اینکه برای رشد اقتصادی و توزیع درآمد باید از تجارب سایرکشور ها استفاده کرد، تصریح کرد: باید همه جوانب را در نظر گرفت وبه فرهنگ جامعه توجه کرد تا الگوی سیاسی که باعث پیشرفت سایر کشور شده با ارزشهای اسلامی ایرانی هم خوانی داشته باشد همچنین علاوه بر انسانیت محوری بعد معنوی را هم در نظر گرفته شود.
وی با اشاره به فتنه 88 گفت: در قانون اساسی جایگاه مقام معظم رهبری و اصل ولایت فقیه مشخص است و مقام معظم رهبری در خط مشی سیاسی در نظر می گیرد و باید چارچوب را رعایت شودلذا فتنه 88 در راستای قانونمنداری نبوده است.
پس از برداشته شدن تحریمها امکان تولید فراهم می شود اما اگر بازار فروشی در بازارهای منطقه ای وجود نداشته باشد بهبود فضای کسب و کار صورت نخواهد گرفت.
ملاحی با بیان اینکه اولویت کاری تحقق عدالت اجتماعی است و باید نظام اداری کارامدی داشته باشیم ، اظهار کرد:فساد اقتصادی موجود در جامعه ناشی از کم کاری نمایندگان است چنانچه اگر کار نظارت به درستی انجام شود استان ما با وجود منابع و ذخایر سرشار محروم نمی ماند.
وی تصریح کرد: سه اصل اقتصاد مقاومتی، توسعه علم و روحیه مقاومتی به عنوان رمز موفقیت است که با روحیه انقلابی ، استکبار ستیزی، استقلال طلبی، آزادی خواهی، مردم سالاری و مردم داری است و باید زمینه را برای گسترش عدالت فراهم کرد.
کاندید حوزه مرکز هرمزگان در انتخابات مجلس با بیان اینکه از نظر من خاتمی مردود است و بایدعذر خواهی کند، ادامه داد: شعار مرگ بر آمریکا ناشی از روحیه انقلابی گری است بعنوان یک مسلمان قبول دارم.
وی با اشاره به اینکه در دوران پسابرجام با برداشتن تحریمها، تبادل اطلاعات مالی صورت گیرد، افزود: توافق هسته ای می تواند در زمینه تولید تاثیر گذار باشد و شرایط را برای صادرات و ارتباط با سایرکشورها را فراهم کند.
ملاحی اولویت کاری دولت مردان را معیشت مردم دانست و خاطر نشان کرد: کشور ما باید در تمام حوزه ها از جمله اقتصاد، سلامت ، آموزش دیپلماسی رشد داشته باشد و دغذغه تورم و مشکلات اقتصادی با تکیه بر خرد جمعی رفع شود.
انتهای پیام/م :: موضوعات مرتبط:
آخرین اخبار اقتصادي , ,
:: برچسبها:
فساد اقتصادی ناشیراز کم کاری نمایندگان مجلس است،مهدی ملاحی،کاندید حوزه مرکز هرمزگان،مجلس شورای اسلامی ,
تعاونی مهر رضوان میناب واقع در شهرک المهدی با یک هزار و 48 عضو از مهمترین تعاونیهای فعال در قالب پروژه مسکن مهر در این شهرستان است که ساکنان آن به جهت عمل نکردن دولت در مقابل برخی تعهداتش در قبال آنان به شدت از وضعیت مسکن خود گلهمند هستند.
به گزارش عصر بشاگرد به نقل ازخبرنگار فارس در میناب با حضور در مجتمع مهر رضوان در این شهر طی گزارش میدانی با تعدادی از ساکنان این مجتمع به گفتوگو پرداخته تا شاید مسئولان نسبت به رفع مشکلات این منطقه تلاش کنند. محمدعلی رئیسی یکی از ساکنان در این مجتمع به خبرنگار فارس گفت: دستگاههای خدماترسان به وظایف محوله خود به خوبی عمل نکرده و به نحو مطلوب بستر سکونت را برای ساکنان فراهم نکردهاند. وی با بیان این که طرحی که برای اقشار کم درآمد در نظر گرفته شده بود و میبایست ماهانه به صورت ساده 328 هزار تومان و به شیوه پلکانی ماهی 245 هزار تومان و با باز پرداخت 20 ساله پرداخت شود ولی به علت پنج سال کم کاری پیمانکار اکنون اعضا باید این وام را 15 ساله پرداخت کنند. رئیسی همچنین با ذکر این مطلب که در پیگیری برای رفع معایب واحدهای تحویل گرفته، نتیجه مناسب و مطلوبی حاصل نشده، افزود: پس از مراجعه مکرر، هر کدام از مسئولان در پاسخ با عنوان این مطلب که "شما با پنج الی 10 میلیون تومان صاحب خانه میشوید و این بهتر نمیشود" به ما جواب میدهند. وی گفت: تعاونی مسکن مهر رضوان یک هزار و 48 عضو دارد، در حالی که مسجدی که در این مجتمع احداث شده است گنجایش 200 نمازگزار بیشتر ندارد و این بیانگر عدم توجه به مسائل اعتقادی و دینی است. وی ادامه داد: کیفیت پایین واحدهای مسکونی ساخته شده به حدی است که هنوز از عمر این واحدها چیزی نگذشته، ولی به راحتی میتوان وجود رطوبت در ساختمان را مشاهده کرد. رئیسی با بیان این که فضا و مکان مناسب و حتی باکسهای ویژه جمعآوری زباله در این مجتمع در نظر گرفته نشده، ادامه داد: با انباشته شدن زباله، جمعیت حشرات موذی افزایش یافته و علیرغم تمام پیگیریها هنوز مشکل پا بر جا و باقی است و اهالی به نتیجهای نرسیدهاند. اکبر امیری از دیگر ساکنان مجتمع مهر رضوان نیز به خبرنگار فارس گفت: در واقع تعاونی محور اصلی گرفتاری اهالی است. وی افزود: برای پیگیری و حل مشکلات مجتمع مهر رضوان علیرغم مکاتبات مختلف و مراجعه به امام جمعه و نماینده مردم میناب در مجلس شورای اسلامی، چهار مرتبه با فرماندار ویژه میناب نیز دیدار و ملاقات کردیم که اکثر نامهها به صورت پاراف شده وجود دارد، ولی باز نتیجه خوبی به دست نیامده است. یعقوب حسینی از دیگر ساکنان مجتمع مهر رضوان میناب در گفتوگو با فارس اظهار داشت: مشکلات مسکن مهر رضوان در میناب به حدی فراوان و دردآور است که اگر میدانستم، خانهدار شدن به این وضع خواهد بود ترجیح میدادم مستأجر بمانم. وی گفت: براساس برخی گفتهها، مسکنی که سراسر عیب و نقص است را برای ساکنان به قیمت امروزی محسوب میکنند. حسینی بیان کرد: در زمینه قیمت مسکن برای اهالی مجتمع مهر رضوان هنوز هیچ شفاف سازی صورت نگرفته و برای ساکنان مبهم است. محمد اخلاصی از اهالی مجتمع مهر رضوان میناب با بیان این که در ساخت و ساز واحدهای این مجتمع هیچ گونه نظارتی صورت نگرفته، به خبرنگار فارس گفت: آب و رطوبت بیشتر سرویسهای بهداشتی و حمامها به طبقه بعدی نفوذ میکند. وی گفت: برای هدایت و دفع فاضلاب در این مجتمع کار اصولی و مناسب صورت نگرفته است. اخلاصی بیان کرد: بسیاری از مشکلات و معضلات این مجتمع را ساکنان با هزینه شخصی خود برطرف کردهاند. اخلاصی اظهار داشت: فضا و کانالهایی که برای نصب آسانسور در واحدها در نظر گرفتهاند به حال خود رها شده که این به شدت برای افرادی نظیر کودکان به جهت احتمال سقوط در آن خطرناک است. آنچه خبرنگار فارس به هنگام تهیه این گزارش متوجه شد، این است که بسیاری از واحدهای مجتمع مهر رضوان هنوز خالی از سکنه است و این میتواند به دلیل وجود نقص در این واحدها باشد. پروژه مسکن مهر که یکی از یادگاریهای دولت نهم و دهم به شمار میرود، در روزهای پایانی عمر دولت دهم، افتتاح و بهرهبرداری از آن در استانهای مختلف با سرعت انجام شد و گویا در برخی از شهرها همانند میناب هیچ توجهی به عیوب آن و تلاش برای کیفیسازی نشده است. ht
پس از ماه ها مذاکره بین ایران و گروه ۱+۵ سرانجام روز موعود فرا رسیده و تحریم هایی که سال ها کشورمان را در بر گرفته بود، اکنون برداشته شده اند. این اقدام بی شک موجب ارتباط هرچه بهتر ایران با کشورهای دیگر می شود و می تواند تأثیر به سزایی روی صنایع مختلف کشورمان بگذارد .
به گزارش عصربشاگرد به نقل از شبکه اطلاع رسانی هرمز ، امروز ، ما به روز اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) رسیدیم . از زمان روز تصویب ، ما مجدد تلاش کردیم و تعهد مشترک و اراده جمعی خود را به نمایش گذاشتیم تا سرانجام موجبات اجرای برجام را فراهم کنیم . امروز ، شش ماه پس از نهایی شدن آن توافق تاریخی، آژانس بین المللی انرژی اتمی تأیید کرد که ایران تعهدات هسته ای ذیربط خود تحت برجام را اجرا نموده است.
پس از ماه ها مذاکره بین ایران و گروه ۵+۱ سرانجام روز موعود فرا رسیده و تحریم هایی که سال ها کشورمان را در بر گرفته بود، اکنون برداشته شده اند. این اقدام بی شک موجب ارتباط هرچه بهتر ایران با کشورهای دیگر می شود و می تواند تأثیر به سزایی روی صنایع مختلف کشورمان بگذارد .
محمد جواد ظریف ، وزیر امور خارجه کشورمان و فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با قرائت بیانیهای مشترک، به صورت رسمی آغاز «روز اجرای» برجام را اعلام کردند.
اتحادیه اروپا دیشب (شنبه شب) تحریم های اقتصادی و مالی علیه ایران را بطور رسمی لغو کرد.
رئیس جمهوری برجام را به مردم ایران تبریک گفت
حجت الاسلام «حسن روحانی» رئیس جمهور کشورمان پس از قرائت بیانیه مشترک ظریف – کری در وین ، در پیامی کوتاه در توئیتر نوشت : برجام به فرجام رسید. خدا را سپاس می گویم و در مقابل عظمت شما ملت صبور سر تعظیم فرود می آورم. این سربلندی و سروری بر شما مبارک.
تاثیر مستقیم تحریم ها بر اقتصاد کشور فقط معیشت را هدف قرار نداد و کمبودهایی که ایجاد کرد ، حوزه های مختلفی را متاثر کرد. در این چند سال خبرهای مختلفی از تاثیر تحریم ها بر بخش سلامت کشور، گردشگری ، محیط زیست و حتی علم به گوش رسید که نشان می داد کشور روزهای سختی را در پیش رو خواهد داشت.
اتحادیه اروپایی تأیید کرده است که چارچوب های قانونی لازم برای برداشتن تحریم های مالی و اقتصادی اتحادیه درباره برنامه هسته ای ایران اجرایی شد. ایالات متحده اعمال تحریم های مصوب مرتبط با برنامه هسته ای ایران را امروز متوقف می کند که همچنین شامل لغو فرمان های اجرایی مربوطه و صدور مجوز برخی فعالیت ها، آنگونه که در برجام مشخص شده است، می باشد. اتحادیه اروپایی و ایالات متحده آیین نامه های مربوطه در خصوص جزئیات تحریم هایی که برداشته می شوند را صادر و از این طریق مشارکت بین المللی در پیشرفت اقتصادی ایران را تسهیل کردند.
از آنجا که ایران به تعهدات خود عمل نموده است ، امروز تحریم های مالی و اقتصادی ملی و چند جانبه مربوط به برنامه هسته ای ایران منطبق با برجام برداشته شد. اتحادیه اروپایی، کشورهای ۱+۵ ، مرکب از جمهوری خلق چین، جمهوری فرانسه ، جمهوری فدرال آلمان ، فدراسیون روسیه ، بریتانیا و ایالات متحده آمریکا، و ایران همچنین در زمینه استفادههای صلح آمیز از انرژی هسته ای ، در چارچوب برجام ، همکاری خواهند کرد.
قطعنامه ۲۲۳۱ (۲۰۱۵) شورای امنیت که برجام را مورد تأیید قرار داد، از این پس در کنار پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای (ان پی تی) ، تنها چارچوب حقوقی مربوط به فعالیتهای هسته ای ایران خواهد بود و کلیه مفاد قطعنامه های ۱۶۹۶ (۲۰۰۶( ، ۱۷۳۷ (۲۰۰۷)، ۱۷۴۷ (۲۰۰۷)، ۱۸۰۳ (۲۰۰۸)، ۱۸۳۵ (۲۰۰۸)، ۱۹۲۹ (۲۰۱۰) و ۲۲۲۴ (۲۰۱۵) خاتمه می یابند.
در صورتی که توافقات هسته ای به سرانجام برسد، لغو تحریم ها نیز آغاز می شود.
مسعودی نیلی در این مورد گفته است:« لغو تحریمها هرچند امکاناتی را برای ما فراهم میکند اما معجزه نمیکند. شاید شکاف بزرگی میان آنچه انتظارات عمومی از اثر لغو تحریم ها تلقی می کند با آنچه واقعیت دارد ، وجود داشته باشد اگر این شکاف را درست مدیریت نکنیم ، ممکن است آن شرایط بدتر از شرایط فعلی که تحریم است ، بشود . یعنی شکلگیری انتظارات فراتر از واقعیت برای شرایط پس توافق این خطر را دارد که در صورت مواجهه با واقعیت اعتماد عمومی خدشه دار شود . در حال حاضر نه تنها در میان عامه مردم که برخی مدیران نیز تصور می کنند با توافق هستهای ، همه مسائل کشور حل میشود در حالی این موضوع صحت ندارد . بسیاری از مسائل ارتباطی به تحریم ندارد . سامان یافتن برخی از عواملی هم که به تحریم ربط دارد ، زمانبر خواهد بود . بنابراین دچار خوشبینی کاذب شدن ممکن است ظرفیت تحمل جامعه را سرریز کند.»
آیتالله هاشمی رفسنجانی در نطق آغاز جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام با توجه به انجام مراحل پایانی برجام و انجام تعهدات طرفین و اینکه در ساعات آینده، با حضور دکتر ظریف، جانکری و خانم موگرینی نماینده اتحادیه اروپا، لغو تمام تحریمهای مربوط به مسائل هستهای جمهوری اسلامی اعلام خواهد شد، مراحل کار و مذاکرات را بسیار فشرده ، سخت و همراه با تدبیر و عقلانیت توصیف کرد و از پشتکار رئیس جمهور ، دولت و به ویژه تیم مذاکرهکننده هستهای که تحت حمایت کامل رهبری معظم انقلاب انجام شد، تشکر و قدردانی کرد و این موفقیت را به رهبر انقلاب، دولت و به ویژه مردم غیور و وفادار ایران تبریک گفت.
ایران که در طول سالیان گذشته، در حوزه های مختلفی به خودکفایی رسیده و به لطف تحریم ها ، موفق شده تا خود به تولید دانش بپردازد ، اکنون آمادگی این را دارد تا به واسطه ارتباط با دیگر کشورها، حرکت رو به جلوی خود را با شتابی خیره کننده همراه کند.
در این میان ، تحول دنیای تکنولوژی در ایران از جمله مواردی است که می تواند صنایع بسیاری را دستخوش تغییر کند. صنعت ICT، شاخص ترین حوزه ای است که تکنولوژی قادر است تغییراتی بنیادین را در آن اعمال نماید ؛
دلاری که تا پیش از برجام قیمت ۳۷۰۰ تومانی را نیز تجربه کرد، اکنون با برداشته شدن تحریم ها روندی نزولی در پیش می گیرد . این موضوع باعث می شود علاوه بر بالا رفتن قدرت خرید افراد ، قیمت وسایل مختلف نیز با کاهش روبرو شود.
ابزارهای تکنولوژی از جمله وسایلی هستند که بی شک در سبد خرید خانواده ها قرار می گیرند . لپتاپ ها ، تبلت ها و تلفن های هوشمند هر یک درگاه هایی هستند که می توانند ما را به دنیای بی کران اینترنت متصل کنند و بی شک فراگیر شدن آن ها ، سبب بالا رفتن فرهنگ و دانش جامعه می شود و دقیقاً زمانی که قشر بیشتری از هموطنانمان لذت تکنولوژی را در زندگی روزمره خود تجربه کنند ، جرقه ایده های بدیع نیز در اذهان شکل می گیرد و دقیقاً در همین مقطع است که موج جدیدی از کارآفرینان از راه می رسند و خونی تازه را در رگ های جامعه استارتاپی کشور، به حرکت در می آورند.
برداشته شدن تحریم ها باعث می شود ارتباط بهینه ای با دیگر کشورهای جهان شکل بگیرد و این ارتباط سبب می شود کارآفرینان ایرانی دیگر کسب و کار خود را محدود به داخل مرزها ندانند.
چنین باوری باعث می شود نحوه تفکر کارآفرینان و ایده ای که به ذهن آن ها می رسد نیز دستخوش تحول شود. در چنین شرایطی کارآفرینان مجبور می شوند وسیع تر فکر کنند و ایده هایی بیابند که می توانند در سطح جهانی نیز به موفقیت برسند
با اجرای برجام و لغو تحریم ها، شرکت های خارجی بسیاری دفاتر رسمی خود را در ایران باز می کنند و فعالیتشان را در کشورمان آغاز می نمایند. این موضوع نه تنها از لحاظ اقتصادی می تواند دارای اهمیت باشد، بلکه از جنبه های دیگر نیز مفید واقع می شود.
شرکت های خارجی با حضورشان در ایران، بازار کار گسترده ای ایجاد می کنند و همین موضوع می تواند زمینه ساز پرورش نیروی انسانی متخصص در کشورمان شود.
در نهایت مهم ترین عاملی که می تواند تکنولوژی را در ایران دستخوش تغییر کند، امکان همکاری با مراکز علمی معتبر جهانی است.
بهره برداری از نتایج تحقیقات علمی توسط دانشمندان کشورمان و مطالعه آخرین دستاوردها توسط دانشجویان ایرانی، باعث می شود در زمان صرفه جویی چشمگیری صورت پذیرد . در چنین شرایطی مغزهای کشورمان به جای اینکه درگیر اختراع دوباره چرخ شوند ، می توانند وقت خود را در جهت پیاده سازی آن به کار بگیرند و با استعداد بالایی که دارند ، تکنولوژی را در ایران دستخوش تحول کنند.
اگرچه با برداشته شدن تحریم ها می توان در کشورمان برای تکنولوژی آینده ای روشن متصور شد ، اما باید در نظر داشت که تأثیرگذاری هر یک از موارد اشاره شده در بالا ، نیازمند زمان است و اینکه فکر کنیم بلافاصله پس از اجرای برجام شاهد این تغییرات خواهیم بود تصور غلطی به شمار می رود .
انتهای پیام/م :: موضوعات مرتبط:
آخرین اخبار اقتصادي , ,
:: برچسبها:
تحریم های اقتصادی و مالی علیه ایران لغوشد ,
برجام قیمت ۳۷۰۰ تومانی را تجربه کرد ,
قیمت وسایل مختلف با کاهش روبرو می شوند ,
دنیای اقتصاد ,
با توجه به آمار بیکاری بالای ۵۰ درصد در شهرستان بشاگرد ” وی ” روستایی در این شهرستان است که نرخ بیکاری آن صفر است.
به گزارش عصر بشاگرد ؛ ناصر شهدادی دهیار روستای وی در گفتگو با خبرنگار بشاگرد نیوز گفت: گام اولی که در بخش فرهنگی در روستا انجام گرفت جمع آوری آمار دقیق و بروز از روستا برای برنامه ریزی و تشکیل شورای مشورتی فرهنگی دهیاری به تعداد ۴۰ نفر از صاحب نظران روستا و همچنین تشکیل جلسه ماهیانه بود.
شهدادی اظهار کرد: برگزاری کلاسهای مشاوره قبل از ازدواج برای جوانان، کلاس مشاوره خانواده برای والدین با استفاده از طلاب و اساتید دانشگاه بومی روستا از کارهای فرهنگی انجام در سال جاری می باشد.
وی تشویق و اهدا جوایز به برترین های روستا در مراسمات و جشنها را از دیگر کارهای فرهنگی انجام شده عنوان کرد و افزود: تجلیل و حمایت ویژه از ۵ رزمنده دوران دفاع مقدس، برنامه ریزی و اجرای طرح تجلیل از پدران توسط فرزندان آنها در روز ولادت امام علی (ع) و روز پدر، حمایت از ورزشکاران و تیم های فوتبال فتح و عقاب از فعالیت های روستای وی بوده است.
دهیار روستای وی گفت: برنامه ریزی خود جوش شورای مشورتی و مدیر کانون فرهنگی و دهیاری با کمک فرهنگیان محترم روستا برای ریشه کن کردن طرح منزل به منزل بی سوادی که بسیار هم خوب جواب داده است.
ناصر شهدادی استفاده از برنامه های نخبگان اردوی جهادی در ایام نوروز، برگزاری همایش پیاده روی هر شش ماه یکبار در روستا و تشویق بیکاران و جوانان به اشتغال که خوشبختانه هیچ بیکاری در روستا وجود ندارد از دیگر برنامه های فرهنگی و ورزشی روستای وی است.
شهدادی در پایان برگزاری دوره کلاس آموزش خیاطی با حمایت اداره اشتغال کمیته امداد بشاگرد به مدت یک ماه و ایجاد کارگاره تولیدی فدک لباس فرم مدارس توسط بخش خصوصی در روستا را از فعالیتهای اقتصادی در این روستا عنوان کرد.
به گزارش عصربشاگرد به نقل از نامه نیوز: در شرایطی که کمتر از 80 روز تا پایان سال جاری باقی مانده است گمانه زنی ها درباره افزایش حداقل حقوق کارکنان دولت آغاز شده است. اما بر اساس ماده 125 قانون مدیریت خدمات کشوری ، دولت ملزم به افزایش حقوق کارکنان خود متناسب با نرخ تورم است تا از این طریق توان مالی کارمندان کاهش نیابد.
با استناد به همین ماده در ضوابط مالی ناظر بر بخشنامه بودجه ۹۵ کل کشور افزایش 10درصدی حقوق کارمندان دولت در سال 95 و عیدی 750 هزار تومانی کارمندان پیشنهاد شده بود که رقم عیدی نسبت به سال گذشته رشد 3.2درصدی را نشان می دهد و همچنین رقم افزایش حقوق در صورت تصویب نهایی، بعد از سالها زیر 14 درصد رشد پیدا خواهد کرد.
اما در حالي كه برآوردهاي اوليه حكايت از عزم دولت براي افزايش ١٠ درصدي حقوق كارمندان دولت داشت، اخبار رسيده نشان ميدهد ميزان افزايش حقوق در سال آينده ١٢ درصد خواهد شد. در این باره اما نوبخت رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی عنوان کرده بود که با توجه به پیشبینی تورم کمتر از 12 تا 13 درصدی در سال 1395، میزان افزایش حقوق کارکنان کمتر از 10 درصد نخواهد بود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه بدهی دولت با احتساب بدهی شرکت نفت 540 هزار میلیارد تومان است، گفت: نرخ دلار در لایحه بودجه سال آینده 2997 تومان تعیین شده است.
به گزارش عصر بشاگرد، علی طیبنیا در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در مورد بدهی دولت که بر اساس قانون رفع موانع تولید باید توسط این وزارتخانه احصا و به هیأت وزیران گزارش شود، اظهار داشت: مجموع بدهی دولت و شرکتهای دولتی ۳۸۰ هزار میلیارد تومان بدون احتساب برخی موارد بوده است.
وزیر امور اقتصادی و داریی افزود: ۵۵ میلیارد دلار بدهی شرکت ملی نفت است که معادل ۱۶۰ هزار میلیارد تومان به این بدهیها افزوده میشود.
وی در مورد میزان افزایش حقوق کارمندان دولت در بودجه سال ۹۵، تصریح کرد: باور کنید هنوز راجع به این موضوع تصمیمی گرفته نشده است.
وزیر امور اقتصادی و داریی در پاسخ به این سوال که نرخ دلار در بودجه سال آینده چقدر خواهد بود، یادآور شد: این نرخ زیر ۳ هزار تومان خواهد بود و رقم ۲ هزار و ۹۹۷ تومان درست است.
نرخ دلار در بودجه سال جاری ۲ هزار و ۸۵۰ تومان در نظر گرفته شد و اکنون نرخ مبادلهای ۳ هزار و ۱۱ تومان عرضه میشود.
نوبخت اظهارات طیبنیا درباره بدهی دولت را رد کرد
محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در ساختمان کوثر نهاد ریاست جمهوری برگزار شد در پاسخ به این سؤال که آیا بدهی ۵۴۰ هزار میلیارد تومانی دولت که وزیر اقتصاد اعلام کرده است را تأیید میکنید یا خیر، گفت: برای اولین بار است که این رقم بدهی را میشنوم و فکر نمیکنم بدهی دولت اینقدر باشد.
وی با بیان اینکه دولت تمهیدات ویژهای را نسبت به پرداخت بدهیهای خود در نظر گرفته است، افزود: در بودجه سال آینده کشور ۵ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان نسبت به پرداخت بدهی کارمندان دولت پیشبینی کردیم.
سخنگوی دولت تصریح کرد: این بدهیها فقط برای یکی، دو سال گذشته نیست و بسیاری از این بدهیها به دولت تحمیل میشود و ما شاهد تعدادی از مصوباتی هستیم که اجرا نشدن آنها بار مالی به دولت وارد کرده و سال به سال این منابع افزوده میشود، البته بدهیها باید تعریف شود. بدهی دولت یا شرکتهای دولتی تعاریف جداگانهای دارد. بهطور مثال بدهی به پیمانکاران، بانک مرکزی، بنگاهداران، همگی تعاریف متفاوتی دارند و همه این موارد صرفاً بدهی دولت نیست.
سخنگوی دولت گفت: در همین میان نیز اگر شرکت توانیر یا شرکت آب و فاضلاب شهری به پیمانکاران خود بدهی داشته باشد، بدهی دولت تلقی نمیشود.
نوبخت با تأکید بر اینکه بنده از آقای طیبنیا وزیر اقتصاد میخواهم که بدهیهای دولت را پس از نهاییشدن به تفصیل ارائه کنند، گفت: دولت از آنجایی که اهتمام ویژهای نسبت به اصلاح نظام بانکی دارد، پیشبینی میشود از این طریق بتوانیم سالانه بخشی از بدهیها را به بانکها پرداخت کنیم و همچنین با استفاده از ابزارهای مختلف همچون اوراق اسلامی و.. بدهیها را تقلیل دهیم
نوبخت اضافه کرد: البته بخشی از این بدهیها از گذشته ایجاد شده که نمیتوانیم بگوییم بدهی دولت قبل را ما قبول نداریم. در این میان نیز ۴۵ هزار میلیارد تومان بابت مسکن مهر، از بانک مرکزی گرفته شد و پایه پولی بالا رفت، البته ما موظفیم این بدهیها را بازپرداخت کنیم.
وی تأکید کرد: دولت و ما وظیفه داریم تمام بدهیها را بازپرداخت کنیم و دولت مسئول پرداخت بدهیهاست.
سخنگوی دولت در پاسخ به این سؤال که اقدامات دولت پس از گزارش سازمان بازرسی کل کشور به رئیسجمهور نسبت به نحوه واگذاری مجتمع المهدی هرمزگان، گفت: مجتمع المهدی را سازمان خصوصیسازی واگذار کرده و از موضوع خودشان معتقدند که این واگذاری با رعایت موارد قانونی انجام شده، البته در این میان شبهاتی پیش آمد که در حال بررسی است، البته دستگاههای نظارتی باید توضیحات را بخواهند و سازمان خصوصیسازی هم در این زمینه پاسخ لازم را خواهد داد.
نوبخت در پاسخ به این سؤال که پیشبینی درآمدهای مالیات در لایحه بودجه سال آینده، چقدر است، اظهار داشت: دولت در لایحه بودجه سال آینده کشور، درآمد ۸۵ هزار میلیارد تومانی را از محل اخذ مالیاتها پیشبینی کرده است.
وی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا فاز جدید هدفمندی یارانهها در لایحه سال آینده پیشبینی شده است یا خیر، گفت: همانطور که اطلاع دارید، اجرای قانون هدفمندی براساس زمانبندی خود امسال به پایان میرسد و البته معتقدیم که این قانون براساس سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی باید با نوآوری و اصلاحاتی از سال آینده اجرا شود.
سخنگوی دولت تأکید کرد: البته طبق این قانون حتماً باید به یک گروه خاصی یارانه نقدی پرداخت شود، اما هر چقدر در این زمینه صرفهجویی کرده و منابع را به سمت تولید پیش ببریم، به نفع ما خواهد بود.
نوبخت در رابطه با نرخ نفت در بودجه سال آینده کشور نیز تصریح کرد: درآمد ۶۶ هزار میلیارد تومانی از فروش نفت در بودجه سال ۹۵ پیشبینی شده است و همچنین برای سال آینده نفت را بشکهای ۳۵ تا ۴۰ دلار در نظر گرفتهایم.
منبع:فارس
رئیس منطقه آزاد کیش گفت: جزیره کیش به علت داشتن موقعیت ممتاز جغرافیایی می تواند ارتباط های دریایی ایجاد کند و نقش بسزایی در اقتصاد داشته باشد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی اصغر مونسان رئیس منطقه آزاد کیش در هفدمین همایش بین المللی صنایع دریایی گفت: صنعت دریایی علی رغم تحریم با رشد همراه بوده است و در پایان تحریم در مسیر تازه ای از توسعه قرار می گیرد.
وی افزود: دانش آموختگان و دانشمندان ایران تلاش کردند طی سال های گذشته بخشی از فناوری ها را بومی کرده و نسبت به وابستگی وارداتی برای بنادر و ساخت شناورهای گوناگون اقدام کرده اند.
وی به اهمیت صنایع دریایی اشاره کرد و گفت: ایجاد اقتدار و امنیت دریایی، توسعه حمل و نقل تجاری، موجب ایجاد اشتغال پایدار می شود و بیشترین بهره را نصیب شهرهای حاشیه دریا می کند.
مونسان اظهار داشت: جزیره کیش دارای یک پیشینه در داد و ستد بین المللی و تجاری و به خاطر قوانین و مقررات مدیریتی، موقعیت ممتاز جغرافیایی در تردد دریایی و ... دارای مزیت است بنابراین می تواند از طریق ایجاد ارتباط دریایی نقش بسیار مهمی در اقتصاد داشته باشد.
رئیس منطقه آزاد کیش گفت: از این جزیره سالانه 4 میلیون تن کالا جابه جا می شود و تبادلات خودرویی بیش از 150 دستگاه است.
وی تصریح کرد: طراحی ساخت اسکلت، ترمینال کانتری بندرگاه نیز در حال اجرا و توسعه می باشد.
مدیر بازرسی و ارزیابی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان:
عملکرد مراکز جهاد کشاورزی هرمزگان مورد ارزیابی قرار میگیرد
مدیر بازرسی و ارزیابی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: براساس بخشنامه معاونت توسعه و منابع انسانی، کمیته عملکرد در این سازمان تشکیل شده است و کار ارزیابی عملکرد مدیریتها و مراکز جهاد کشاورزی را در استان به عهده دارد.
به گزارش عصر بشاگرد به نقل از خبرگزاری فارس از بندرعباس، کوروش مرادی ظهر امروز در حاشیه بازدید از مراکز جهاد شهرستان میناب و سندرک اظهار داشت: شناسایی نقاط قوت و ضعف برنامهها، طرحها، پروندهها و دانستن اینکه تاکنون چند درصد از سیاستهای سازمان در مراکز جهاد کشاورزی محقق شده از مهمترین اهداف کمیته ارزیابی عملکرد است.
وی افزود: این کمیته هم اکنون با 13 نفر ارزیاب، کار ارزیابی عملکرد مراکز جهاد کشاورزی در سراسر استان را آغاز کرده است.
مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با تاکید بر اینکه ما قصد مچگیری از مدیران مراکز جهاد کشاورزی در استان را نداریم، اضافه کرد: مستندسازی طرحها، پروندهها، نیاز سنجی و پیشرفت پروژهها از مهمترین شاخصهای مورد ارزیابی است.
مرادی در پایان گفت: تاکنون از مراکز شهرستانهای بندرعباس، میناب و رودان بازدید شده است.
**به وب سايت خبری عـصـربشـاگـرد خوش آمدید**
هدف از تشکیل این وب سايت بحث وبررسی نسبت به مسائل فرهنگی واجتماعی،اقتصادی،سیاسی (چالش ها و فرصت ها) استان هرمزگان بخصوص گزارشات خبری ،تحلیلی انتقادی و پیشنهادی وارائه راهکار مناسب جهت حل مشکلات شهرستان بشاگرد می باشد.
***********************************